Hjem
BilletterNyhetsarkivPresseLenkerKontaktLogg Inn

HJEMMiSKMisk-barnaKorvirksomhetKirkefestdagerKonsertserien
- der STORE øyeblikk skapes - Sandefjord kunst- og kulturkirke
DU ER HER: MiSK.no / Nyhetsarkiv
 
12.06.2019

I årets festival inviteres det til hele ti konserter over fire dager i Sandefjord kunst- og kulturkirke med utøvere i ypperste toppklasse. Klikk på bildet for mer info om programmet.
21.05.2019
Dessverre har Marius Roth Christensen måttet melde forfall til operacaféen lørdag 25.5. Vi har imidlertid vært så heldige å få en svært dyktig erstatter i tenoren Henrik Engelsviken, fast ansatt solist ved Den Norske Opera & Ballett. Han vil opptre sammen med bassen Magne Fremmerlid, og det er Svein Rustad som akkompagnerer.

Det blir også datoendring ifm klokkespillet. Konserten flyttes fra fredag til lørdag 25.5 kl. 14.00, og det er Arnfinn Nedland som spiller. Det blir da en ren klokkespillkonsert uten liturgisk lesning denne gang.12.11.2018


07.11.201830.10.2018
Den oppsatte konserten «Syng meg heim» med Sondre Bratland og Iver Kleive i Sandefjord kunst- og kulturkirke under MiSKs kirkefestdager onsdag 31. oktober kl. 19.00 må dessverre avlyses på grunn av sykdom.

Vi håper å kunne sette konserten på plakaten igjen ved en senere anledning.

Publikum som har forhåndskjøpt billett via internett vil automatisk få billettpengene refundert til den kontoen som ble belastet, i løpet av 2 til 5 virkedager.

De som har kjøpt i luka eller i billettautomaten på Hjertnes må kontakte Hjertnes kulturhus, som må ha original eller kopi av billetten, navn, telefonnummer, mailadresse, postadresse, personnummer og kontonummer for å kunne tilbakebetale billettpengene. Hjertnes kan kontaktes ved å komme innom eller send de nevnte opplysningene via e-post til hjertnes@hjertnes.no.

Alle som har oppgitt e-postadresse eller telefonnummer vil bli kontaktet.
25.09.2018
Er du glad i å synge? Liker du klassisk musikk? Liker du å utfordre deg selv? Da er kanskje Sandefjord kammerkor noe for deg!

I løpet av korets nesten 20-årige historie har vi markert oss som et kor med høy kvalitet, og vi synger variert musikk innenfor det klassiske repertoaret. Vi liker å trekke fram både nyere og eldre musikk som ikke fremføres så ofte, og vi er glade i musikalske og stemmemessige utfordringer.

I tillegg er vi en gjeng som har det veldig hyggelig sammen! Annethvert år drar vi på kortur til utlandet, og vi har korfester og ukentlig korkafé. Vil du være med å synge spennende musikk? Vi har nå ledige plasser for to sopraner. Er du interessert håper vi du tar kontakt med dirigent Svein Rustad for en uformell samtale.

25.08.2018
MiSKs kirkefestdager 2018 arrangeres i perioden 26. oktober til 11. november. Vi kan by på et variert prrogram, så det er masse å glede seg til. Fnn dine favoritter og merk av i kalenderen. Det er forhåndssalg av billetter via hjertnes.no.

Se programmet her på siden eller i programbrosjyren.Viser resultat 1-10 (av 68)
 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 
Nyheter fra MiSK RSS


Link til denne siden: Legg til på LinkedIn  Legg til på Twitter  Legg til på Facebook
© Musikk i Sandefjord Kirke      Postadresse: Bjerggt. 56, 3210 Sandefjord.      Kunstnerisk leder: Svein Rustad, tlf.: 906 77 508, e-post: svein.rustad@misk.no