Hjem
BilletterNyhetsarkivPresseLenkerKontaktLogg Inn

HJEMMiSKMisk-barnaKorvirksomhetKirkefestdagerKonsertserien
– der STORE ØYEBLIKK skapes – Sandefjord kunst- og kulturkirke
DU ER HER: MiSK.no / Nyhetsarkiv > MiSK har valgt nytt styre
 

MiSK har valgt nytt styre

28.05.20
«Musikk i Sandefjord Kirke» (MiSK) ledes av et styre på sju medlemmer. Nylig hadde foreningen årsmøte (sitt aller første digitale pga koronasituasjonen) med vanlig dagsorden inkl. valg av nye styremedlemmer. Etter konstituerende styremøte ble det klart at Gudrun Westrum takket ja, og overtar som styreleder etter Anne-Rigmor Stock Evje.

Benytter denne anledningen til å takke for det solide arbeidet du har nedlagt for MiSK i din "regjeringsperiode", Anne-Rigmor! 
  
 
Gudrun Westrum har lang fartstid i MiSK allerede. I 2009 ble hun valgt inn i styret første gang, og siden har hun vært aktiv innen flere områder, som markedsføring, nettside, div. ansvarsoppgaver ved arrangementer og som MiSK-frivillig. Hun har en bred utdanningsbakgrunn, bl.a. i markedsføring, ledelse, pedagogikk, musikk- og kulturadministrasjon og reiseliv, som har kommet godt til nytte i utøvelsen av MiSK-vervene. De siste tolv årene har hun hatt sitt daglige virke i markedsavdelingen på Torp flyplass.

Gudrun er ekte sandefjording og har mange ulike interesser. – Jeg holder jo på med så mye forskjellig egentlig, sier hun. – Er glad i å skrive og er med i en liten skrivegruppe med folk som gir meg positiv energi og påfyll. Jeg driver med orientering, meditasjon, pusler med gamle hus og hager, spiller piano og kjører motorsykkel.

– Jeg har virkelig hjerte for MiSK, og elsker konserter i kirkerommet. Den fantastiske akustikken og kirkerommet i seg selv gir en egen meditativ stemning –- på en måte samme stemning som å være ute i naturen, hvis du skjønner. Og skal jeg trekke fram én ting som virkelig opptar meg, så er det sammenhengen mellom kultur og helse. Mange har lenge framhevet fysisk aktivitet som eneste saliggjørende for folkehelsa, men de fleste som er aktive i kulturlivet, både utøvere og publikummere, har lenge visst at dette ikke er hele sannheten. De siste årenes forskning viser også dette klart. Kulturelle opplevelser for store og små er direkte helsebringende!

Vi er glade for at du takket ja til oppgaven, Gudrun, og ønsker deg lykke til med det viktige arbeidet!

Siri Fristad Mathisen og Kristin Saga er nye i styret, og vi ønsker begge to hjertelig velkomne.

Etter konstitueringen 13. mai 2020 er styresammensetningen slik:

Leder Gudrun Westrum (ny som leder)
Sekretær Inger Lise Børresen
Styremedlemmer Therese Bustadmo (kulturkirkeprest/sokneprest)
  Siri Fristad Mathisen (ny)
  Knut Harald Rønningen
  Hilde Kristine Forsberg (Sandefjord kirkelige fellesråds repr.)
  Tormod Bergem
Varamedlemmer Ivar Kjøll (1)
  Kristin Saga (2) (ny)


Per Holmen
Nyheter fra MiSK RSS


Link til denne siden: Legg til på LinkedIn  Legg til på Twitter  Legg til på Facebook
© Musikk i Sandefjord Kirke      Postadresse: Bjerggt. 56, 3210 Sandefjord.      Kunstnerisk leder: Svein Rustad, tlf.: 906 77 508, e-post: svein.rustad@misk.no