Hjem
BilletterNyhetsarkivPresseLenkerKontaktLogg Inn

HJEMMiSKMisk-barnaKorvirksomhetKirkefestdagerKonsertserien
– der STORE ØYEBLIKK skapes – Sandefjord kunst- og kulturkirke
DU ER HER: MiSK.no / Nyhetsarkiv > Lyst til å bli MiSK-frivillig?
 

Lyst til å bli MiSK-frivillig?

27.09.15
Som frivillig kommer du inn i et varmt og godt felleskap med meningsfulle oppgaver, og som belønning kan vi love deg fri adgang til en rekke kunstneriske og sosiale opplevelser du kan leve lenge på!
  
 


Musikk i Sandefjord Kirke (MiSK) har startet høstprogrammet, som er mer innholdsrikt enn noen gang, med nær 80 (!) arrangementer fram til nyttår. Vår konsertserie inkluderer en høstfestival hvert år, MiSKs kirkefestdager, som i år arrangeres for 10. gang og går fra 17. oktober til 8. november. I advents- og juletiden kommer som vanlig julekonsertene på rekke og rad.

Det er mange oppgaver/roller, både før, under og etter et enkelt arrangement, som må håndteres for at alt skal bli så vellykket som vi ønsker. Som eksempler kan nevnes rigging/rydding, billettsalg/-kontroll, catering/salg/servering, transport/traktering av artister og gjester, være publikumsvert, brannvakt og drive PR-aktiviteter (plakater, flyers, fotografering, sosiale medier).

MiSK er derfor avhengig av sin trofaste gruppe av frivillige, som med stor dugnadsånd og kjærkomne innsats gjør sitt til at arrangementene lar seg gjennomføre. På grunn av den økte aktiviteten, trenger vi nå noen nye medlemmer i gruppen. Som frivillig kommer du inn i et varmt og godt felleskap med meningsfulle oppgaver, og som belønning kan vi love deg fri adgang til en rekke kunstneriske og sosiale opplevelser du kan leve lenge på!

Er du blid og serviceinnstilt og har lyst og anledning til å være med som frivillig i MiSK, håper vi du tar kontakt med oss via post@misk.no innen 10. oktober. Skriv gjerne noen ord om deg selv, om du har noen favorittområder du spesielt ønsker å bidra på, og om du evt. også kan bidra på dagtid innimellom.


                            Blide kaffeselgere på operacafé, Per og Solveig.


ph, 27.9.15
Nyheter fra MiSK RSS


Link til denne siden: Legg til på LinkedIn  Legg til på Twitter  Legg til på Facebook
© Musikk i Sandefjord Kirke      Postadresse: Bjerggt. 56, 3210 Sandefjord.      Kunstnerisk leder: Svein Rustad, tlf.: 906 77 508, e-post: svein.rustad@misk.no