Hjem
BilletterNyhetsarkivPresseLenkerKontaktLogg Inn

HJEMMiSKMisk-barnaKorvirksomhetKirkefestdagerKonsertserien
– der STORE ØYEBLIKK skapes – Sandefjord kunst- og kulturkirke
DU ER HER: MiSK.no / Nyhetsarkiv > AVLYSTE ARRANGEMENTER!
 

AVLYSTE ARRANGEMENTER!

05.11.20
På grunn av Covid-19 og en forverring i smittesituasjonen er oppfordringen fra sentralt hold i dag: «Hold dere hjemme». Lokalt i Sandefjord har det også vært en økning i smitten.

På denne bakgrunn har Musikk i Sandefjord Kirke (MiSK) nå besluttet at avslutningen av årets kirkefestdager med de to arrangementene «Opera i et høstmørkt hønsehus» (Furu Egg) fredag kveld, og avslutningskonserten «Beethoven i våre hjerter» (Hjertnes) søndag kveld, dessverre må AVLYSES.

Vi er lei oss for dette, men fant det riktigst å benytte føre-var-prinsippet i denne vanskelige situasjonen.

Se informasjon om refusjon av billettpenger under:
 
Billettkjøpere, her er informasjon fra Hjertnes:

Alle dere som har kjøpt billetter til konserten vil få refundert penger for billettene.

For de av dere som har kjøpt billetter i nettbutikken vår er pengene allerede lagt til utbetaling. Det kan dessverre ta opptil 1 uke før du har pengene på konto.

Pengene vil bli tilbakeført til den kontoen som ble belastet da du kjøpte billettene. Betalte du med et gavekort fra Hjertnes Kulturhus vil tilgodebeløpet godskrives gavekortet. Vi gjør oppmerksom på at inn-beløpet kan legge seg tett opptil den opprinnelige kjøpsdatoen på din kontoutskrift. I enkelte tilfeller har vi også sett at det legger seg dagen før du kjøpte billettene. Har du kjøpt billetter på nett trenger du derfor ikke gjøre noe. Pengene er allerede lagt til utbetaling fra vår side.

For de av dere som har kjøpt billetter lokalt hos oss i en av våre salgspunkter vil vi refundere penger fortløpende over bank. For å overføre penger trenger vi mer informasjon fra deg enn vi har i dag. Vi ber derfor de av dere som har kjøpt billetter lokalt om å sende oss en epost til: hjertnes@hjertnes.no med følgende informasjon:
 
Ditt fulle navn
Adresse
Telefonnummer vi kan nå deg på for å få bankkontonummer
 
Videre vil vi gjerne ha bilde av billettene du ønsker refusjon for og eventuelt navnet billettene ble registrert på dersom det er et annet enn det du ønsker tilbakebetaling på. Dersom du ikke vil sende oss epost kan du selvsagt besøke oss og overlevere informasjonen vi trenger for å refundere billettene. Da trenger du ikke ta bilde av billettene, men ta de med slik at vi får disse sammen med informasjon vi trenger for utbetaling.

Nyheter fra MiSK RSS


Link til denne siden: Legg til på LinkedIn  Legg til på Twitter  Legg til på Facebook
© Musikk i Sandefjord Kirke      Postadresse: Bjerggt. 56, 3210 Sandefjord.      Kunstnerisk leder: Svein Rustad, tlf.: 906 77 508, e-post: svein.rustad@misk.no