Hjem
BilletterNyhetsarkivPresseLenkerKontaktLogg Inn

HJEMMiSKMisk-barnaKorvirksomhetKirkefestdagerKonsertserien
– der STORE ØYEBLIKK skapes – Sandefjord kunst- og kulturkirke
DU ER HER: MiSK.no / Konsertserien > Musikalsk hyggestund
 

Musikalsk hyggestund

Sandefjord blåsekvartett har invitert med seg pianist Ståle Hebæk Ødegården til en spennende og vakker formiddagskonsert med musikk av W. A. Mozart, N. Rimsky–Korsakov, M. Ravel mfl. 

Arrangeres i samarbeid med Den Kulturelle Vandringsstaven.

Sted: Sandefjord kunst- og kulturkirke
Dato: 02.02.2022
Tid: 12:00
Billetter: Kollekt

Det er en glede å invitere til et nytt arrangement i serien av gratis formiddagskonserter, kjent for høy kvalitet og stort kunstnerisk mangfold. Denne formiddagen får publikum oppleve Sandefjord blåsekvartett og pianist Ståle Hebæk Ødegården.

Blåsekvartetten består av:
Siri Andersen, fløyte
Ane Pedersen, klarinett
Cecilie Lindflaten, horn
Christine Lillebø, fagott


Ståle Hebæk Ødegården er beskrevet som en pianist med stort overskudd, glitrende teknikk og genuin musikalitet.  Han har en mastergrad i utøvende klaver fra Norges musikkhøgskole og har hatt lærere som Einar Henning Smebye, Wolfgang Plagge, Jens Harald Bratlie og Geir Henning Braaten.
Ståle var solist i Oslo konserthus første gang i 1990, han spilte med KORK i den norske finalen i «Eurovision Young Musicians» i 2000. Etter at han flyttet til Vestfold har han blant annet vært solist med Sandefjord Brass Symposium, og han har startet sin egen konsertserie.

Sandefjord blåsekvartett ble stiftet i 2008 og er et profesjonelt kammermusikkensemble med base i Sandefjord. Kvartetten har et bredt repertoar innenfor originalskrevet og arrangert musikk og har også fått flere verk tilegnet seg av ulike komponister.

Kommende arrangementer

Opera – operette – romanser – musikal

Økonomisk arrangør: MiSK
Musikk i Sandefjord Kirke inviterer i samarbeid med Sandefjord menighet til kunst- og musikkgudstjeneste siste søndag i hver måned. Her hentes ofte den «store» kirkemusikken hjem til sitt gudstjenestelige utgangspunkt.
Die Winterreise/Vinterreisen (1827) er blitt stående som Schuberts og kanskje tidenes største sangsyklus med 24 sanger som beskriver den forsmådde elskers vandring i et ugjestmildt vinterlandskap.

Økonomisk arrangør: MiSK
Sandefjord kunst- og kulturkirke har i dag et av landet største og fineste konsertklokkespill med hele 49 klokker. Ved denne konserten spiller klokkenist Arnfinn Nedland.
Sandefjord blåsekvartett har invitert med seg pianist Ståle Hebæk Ødegården til en spennende og vakker formiddagskonsert med musikk av W. A. Mozart, N. Rimsky–Korsakov, M. Ravel mfl. 

Arrangeres i samarbeid med Den Kulturelle Vandringsstaven.Se alle arrangementer >>


Link til denne siden: Legg til på LinkedIn  Legg til på Twitter  Legg til på Facebook
© Musikk i Sandefjord Kirke      Postadresse: Bjerggt. 56, 3210 Sandefjord.      Kunstnerisk leder: Svein Rustad, tlf.: 906 77 508, e-post: svein.rustad@misk.no