Hjem
BilletterNyhetsarkivPresseLenkerKontaktLogg Inn

HJEMMiSKMisk-barnaKorvirksomhetKirkefestdagerKonsertserien
– der STORE ØYEBLIKK skapes – Sandefjord kunst- og kulturkirke
DU ER HER: MiSK.no / Konsertserien > Operacafé
 

Operacafé

Opera – operette – romanser – musikal

Økonomisk arrangør: MiSK

Sted: Hjertnes kulturhus, foajéscenen
Dato: 27.11.2021
Tid: 13:00
Billetter: kr 130,- + avg. Forhåndssalg via Hjertnes kulturhus/hjertnes.no

Musikk i Sandefjord Kirke (MiSK) inviterer til en serie av festlige operacaféer i Hjertnesfoajéen. Et stort og trofast publikum får her stifte bekjentskap med fremragende sangere i en hyggelig atmosfære.

I dagens operacafé får vi gleden av å oppleve sopranen Camilla Stenhoff Vist og bassbarytonen Martin Hatlo. Svein Rustad akkompagnerer på klaver.
Sopranen Camilla Stenhoff Vist (foto: WOW Medialab) er født i Sør-Korea men er oppvokst opp i Inderøy kommune i Trøndelag. Hun har sin utdannelse fra Norges musikkhøgskole i Oslo og Det Kongelige Danske musikkkonservatorium og operaakademi i København.

Siden hun startet sin frilanskarriere i 2010 har hun gjestet flere av operahusene i Norge som: Opera Trøndelag, Operaen i Kristiansund, Opera Nordfjord og Ringsakeroperaen.

Camilla har sunget roller som Leïla i Perlefiskerne, Nedda i Bajazzo, Mimi i Boheme, Micaëla i Carmen, Liù i Turandot og Sylva i Czardasfyrstinnen. Sist Camilla gjestet Sandefjord var nettopp som Czardasfyrstinnen i Hjertnes Kulturhus så sent
som i oktober!


Bassbarytonen Martin Hatlo (foto: Ina Strøm) fra Larvik har tidligere studert ved Barratt Due musikkinstitutt i Oslo, ved det Kongelig Danske Musikkonservatorium og på Operaakademiet ved Det Kongelige Teater i København.

Han har sunget roller som Masetto i Don Giovanni, Colline i La Boheme, Don Alfonso i Cosi fan Tutte, Moren i Weills Sieben Todsünden og Bartolo i Barberen i Sevilla. Sesongen 18/19 var han ansatt ved Nasjonaloperaen i Oslo, hvor han fremdeles jevnlig gjester.

I sesongen 21/22 er han blant annet å se i den nyskrevne operaen BLY av Karolina Eiriksdottir ved Piteå Kammaropra, i Tosca i Operaen i Kristiansund og i Den Glade Enke ved Bergen Nasjonale Opera.Kommende arrangementer

En julekonsert med våre vakreste julesanger.

Arrangør: Ekstern
Kom i julestemning med vakker korsang av Sandefjord kammerkor.

Økonomisk arrangør: MiSK


PÅ GRUNN AV KORONASITUASJONEN ER KONSERTEN DESSVERRE AVLYST!
Mer info om konserten kommer ...
Juletradisjon i over 30 år!

Arrangør: Ekstern
Også i år vil de dyktige ungdommene ved musikklinja på Sandefjord videregående skole gå sammen om en julekonsert.Se alle arrangementer >>


Link til denne siden: Legg til på LinkedIn  Legg til på Twitter  Legg til på Facebook
© Musikk i Sandefjord Kirke      Postadresse: Bjerggt. 56, 3210 Sandefjord.      Kunstnerisk leder: Svein Rustad, tlf.: 906 77 508, e-post: svein.rustad@misk.no