Hjem
BilletterNyhetsarkivPresseLenkerKontaktLogg Inn

HJEMMiSKMisk-barnaKorvirksomhetKirkefestdagerKonsertserien
– der STORE ØYEBLIKK skapes – Sandefjord kunst- og kulturkirke
DU ER HER: MiSK.no / Konsertserien > AVLYST // Førjulskonsert med Sandefjord kammerkor
 

AVLYST // Førjulskonsert med Sandefjord kammerkor

Kom i julestemning med vakker korsang av Sandefjord kammerkor.

Økonomisk arrangør: MiSK


PÅ GRUNN AV KORONASITUASJONEN ER KONSERTEN DESSVERRE AVLYST!

Sted: Sandefjord kunst- og kulturkirke
Dato: 12.12.2021
Tid: 18:00
Billetter: kr 250 + avg. Forhåndssalg via Hjertnes kulturhus/hjertnes.no

Sandefjord kammerkor under ledelse av Svein Rustad inviterer til førjulskonsert med christmas carols fra den anglikanske kirke og annen vakker julemusikk. Her blir det – tradisjonen tro – også anledning for publikum til å delta med flerstemt sang på engelsk vis av noen av de mest kjente engelske julesangene.

Hannah Carding medvirker på orgel.

ooOOOoo

Hannah Marie Carding er utdannet sanger ved Barratt Due musikkinstitutt og organist ved Norges musikkhøgskole. Våren 2019 fullførte hun sin mastergrad i utøvende orgelspill, under ledelse av professor Terje Winge.

Hannah har etablert seg som en ettertraktet konsertorganist og akkompagnatør; i 2020 spilte hun blant annet solokonserter i Bragernes og Tønsberg Domkirkes Vierne-jubileumsserie og i Paulus og Sofienberg kirkes konsertserie "Internasjonale Orgelkonserter", og i 2021 har hun vært solist i Oslo Konserthus, Oslo Kammermusikkfestival og i Stavanger Konserthus med Norges Ungdomssymfoniorkester. Hun har også vært sopransolist på kirkemusikalske verk som Händels Messias, Bachs juleoratorium og Mozarts Requiem.

I tillegg til å drive utstrakt frilansvirksomhet jobber Hannah som organist i Sinsen kirke, og hun er også kjent fra NRK-serien Presten med Bjarte Tjøstheim, der hun spilte rollen som organisten.

Kommende arrangementer

Opera – operette – romanser – musikal

Økonomisk arrangør: MiSK
Musikk i Sandefjord Kirke inviterer i samarbeid med Sandefjord menighet til kunst- og musikkgudstjeneste siste søndag i hver måned. Her hentes ofte den «store» kirkemusikken hjem til sitt gudstjenestelige utgangspunkt.
Die Winterreise/Vinterreisen (1827) er blitt stående som Schuberts og kanskje tidenes største sangsyklus med 24 sanger som beskriver den forsmådde elskers vandring i et ugjestmildt vinterlandskap.

Økonomisk arrangør: MiSK
Sandefjord kunst- og kulturkirke har i dag et av landet største og fineste konsertklokkespill med hele 49 klokker. Ved denne konserten spiller klokkenist Arnfinn Nedland.
Sandefjord blåsekvartett har invitert med seg pianist Ståle Hebæk Ødegården til en spennende og vakker formiddagskonsert med musikk av W. A. Mozart, N. Rimsky–Korsakov, M. Ravel mfl. 

Arrangeres i samarbeid med Den Kulturelle Vandringsstaven.Se alle arrangementer >>


Link til denne siden: Legg til på LinkedIn  Legg til på Twitter  Legg til på Facebook
© Musikk i Sandefjord Kirke      Postadresse: Bjerggt. 56, 3210 Sandefjord.      Kunstnerisk leder: Svein Rustad, tlf.: 906 77 508, e-post: svein.rustad@misk.no