Hjem
BilletterNyhetsarkivPresseLenkerKontaktLogg Inn

HJEMMiSKMisk-barnaKorvirksomhetKirkefestdagerKonsertserien
- der STORE øyeblikk skapes - Sandefjord kunst- og kulturkirke
DU ER HER: MiSK.no / Konsertserien > «Under en høyere himmel»
 

«Under en høyere himmel»

Lars Martin Myhres helt spesielle evne til å sette musikk til tekst er velkjent og kraftig prisbelønt med fire Spellemannpriser, Kardemommestipend, Vestfold fylkes kunstnerpris og Alf Prøysens Ærespris, for å nevne noe. 


Sted: Sandefjord kunst- og kulturkirke
Dato: 08.03.2019
Tid: 19:00
Billetter: kr 300,- Forhåndssalg via Hjertnes kulturhus, hjertnes.no.

Etter utallige oppfordringer, ikke minst fra hans langvarige samarbeidspartnere i Frelsesarmeen og Kirkens Bymisjon, har Lars Martin nå satt sammen et program med sine låter, spesielt tilpasset kirkerommet med tittelen «Under en høyere himmel». Tekstene handler om nåde, toleranse, tro og tvil ... kort sagt om livet, døden og kjærligheten.

Med seg har han to fantastiske musikere; svenske Perry Stenbäck på gitar/nøkkelharpe og Terje Johannesen på gitar og trompet. Begge har spilt mye med Lars Martin, og vi kan garantere en stor musikalsk opplevelse.

 Aftenposten: Lars Martin Myhre er den tekstlige underfundighetens foretrukne tonesetter.


Foto: Morten Krogvold

Kommende arrangementer

Svingende musikk av og med Kåre Conradi og Hans Mathisen.
Dramatisk kraft og rørende intimt. Det Norske Solistkor fremfører Brahms' mesterverk om å gi trøst til mennesker i sorg.Se alle arrangementer >>


Link til denne siden: Legg til på LinkedIn  Legg til på Twitter  Legg til på Facebook
© Musikk i Sandefjord Kirke      Postadresse: Bjerggt. 56, 3210 Sandefjord.      Kunstnerisk leder: Svein Rustad, tlf.: 906 77 508, e-post: svein.rustad@misk.no