Hjem
BilletterNyhetsarkivPresseLenkerKontaktLogg Inn

HJEMMiSKMisk-barnaKorvirksomhetKirkefestdagerKonsertserien
- der STORE øyeblikk skapes - Sandefjord kunst- og kulturkirke
DU ER HER: MiSK.no / Konsertserien > «Bønn for jorda» – Biobarokk (MiSKs påskefestival)
 

«Bønn for jorda» – Biobarokk (MiSKs påskefestival)

Tidligmusikkensemblet Biobarokk henter fram folkelig musikk slik den kunne høres på gårdene rundt omkring i Norge på 1700-tallet. Her blir det en vakker blanding av religiøse toner og stykker av de store mestere fra en annen verden langt der ute.

Sted: Sandefjord kunst- og kulturkirke
Dato: 24.03.2019
Tid: 19:00
Billetter: kr 200 inkl. avg. Forhåndssalg via Hjertnes kulturhus og hjertnes.no

Biobarokk er et tidligmusikkensemble som spiller folkelig barokkmusikk fra Norge og andre land i Europa, og litt folkemusikk på kjøpet. Ensemblet utforsker i sine konserter hvordan musikklivet i Norge kunne ha foregått på 1700-tallet, en tid hvor de fleste nordmenn fortsatt bodde på landet og var avhengige av jorda for å klare seg. I dag er vi også avhengige av jorda, men vi opplever det kanskje på en annen måte. Kanskje har vi likevel noe til felles?

1700-tallet var en religiøs periode, og kirken og religionen spilte en viktig rolle i folks hverdagsliv. I denne konserten henter Biobarokk frem den religiøse musikken og byr på salmer, folketoner og kirkemusikk i nye og gamle arrangementer. Velkommen til en stemningsfull konsert med rom for refleksjon og ettertanke hvor vi får høre både kjente og ukjente melodier, samt musikk av blant andre Purcell, Roman, Bach og Lully.

Medvirkende er:
  • Lynetta Taylor Hansen, traverso
  • Kristin Janset, blokkfløyter
  • Roar Blåsmo-Falnes, barokkcello
  • Thomas Schoofs Melheim, theorbe/barokkgitar

Kommende arrangementer

Sandefjord kunst- og kulturkirke har i dag et av landet største og fineste konsertklokkespill med hele 49 klokker.
MiSK har nok en gang gleden av å kunne ønske velkommen til konsert med det kritikerroste orkesteret «Ensemble Allegria» i deres konsertserie «NÅ».
Musikk i Sandefjord Kirke og Sandefjord menighet inviterer til høstens første kunst- og musikkgudstjeneste.
Opera – operette – romanser – musikal
Velkommen til høstkonsert med Christiania Mannskor. På menyen står tradisjonell og ny norsk mannskormusikk samt dryss av folketoner fra Europa.Se alle arrangementer >>


Link til denne siden: Legg til på LinkedIn  Legg til på Twitter  Legg til på Facebook
© Musikk i Sandefjord Kirke      Postadresse: Bjerggt. 56, 3210 Sandefjord.      Kunstnerisk leder: Svein Rustad, tlf.: 906 77 508, e-post: svein.rustad@misk.no