Hjem
BilletterNyhetsarkivPresseLenkerKontaktLogg Inn

HJEMMiSKMisk-barnaKorvirksomhetKirkefestdagerKonsertserien
– der STORE ØYEBLIKK skapes – Sandefjord kunst- og kulturkirke
DU ER HER: MiSK.no / Konsertserien > Musikalsk hyggestund – På sporet av Edvard Grieg.
 

Musikalsk hyggestund – På sporet av Edvard Grieg.

Et konsertkåseri med Sara Aimée Smiseth om mannen bak den kjente musikken. 

Hvem var han egentlig, komponisten som med sin musikk har henført en hel verden i over hundre år?  På programmet i dagens formiddagskonsert står noen av hans mindre spilte verker for klaver. Velkommen inn i Edvard Griegs verden!

Sted: Sandefjord kunst- og kulturkirke
Dato: 06.06.2018
Tid: 12:00
Billetter: Kollekt

«Musikk i Sandefjord Kirke» ønsker velkommen til vårsesongens siste gratis lunsjkonsert i serien «Musikalsk hyggestund». Dette er meget populære konserter av 45 minutters varighet første onsdag i hver måned.  Konsertene kjennetegnes av stor musikalsk bredde og meget dyktige musikere.

Sara Aimée Smiseth (f. 1986) er oppvokst på Haugerud i Oslo. Hun er utdannet musikkviter og pianist. Etter avsluttede masterstudier ved Norges musikkhøgskole i 2013 med Einar-Steen Nøkleberg som lærer, har hun fremført nærmere femti konsertkåserier i store deler av landet. Denne våren reiste hun også til USA for å fremføre Grieg-programmet.

Til daglig jobber hun som frilanspianist, samt formidler og pianist i Den Norske Opera & Ballett. Der har hun blant annet omvisninger, introduksjoner til forestillinger, gjør spilleoppdrag for Operaens samarbeidspartnere og er pianist ved pedagogiske opplegg for barn. I anledning tiårsjubileet fremførte hun deler av sitt Grieg-program direkte i NRK-programmet «Hele Norge i Operaen».

Smiseth er dessuten en mye brukt akkompagnatør og repetitør, og samarbeider jevnlig med kor som Det norske Solistkor, Grex Vocalis og Schola Cantorum. Hun hyres også regelmessig inn av Norges Korforbund som repetitør og akkompagnatør.

Program:

Fra Holbergs tid – suite i gammel stil, op. 40:
Preludium (1884)

Vier Stücke für das Pianoforte, op. 1:
Nr 1. Allegro con leggerezza (1861)

Scener fra Olav Trygvason, op. 50:
Tempeldans (1873)

Slåtter, op. 72:
Nr 14. Tussebrureferda på Vossevangen (1902–03)

Ballade i g-moll, op. 24:
I form av variasjoner over en norsk folkemelodi (1875–76)


MiSKs lunsjkonserter arrangeres i samarbeid med «Den Kulturelle Vandringsstaven».

Kommende arrangementer

Lunsjkonsert med pianisten Oda Voltersvik, som presenterer programmet «NEO».
Fra Kaos til Kosmos – livsskjebner i Edvard Hoems litteratur
Hans Mathisen, Sandefjord Storband og Tonga produksjoner presenterer i samarbeid med MiSK, konsertforestillingen «Musikal musikal!». 
Hans Mathisen, Sandefjord Storband og Tonga produksjoner presenterer i samarbeid med MiSK, konsertforestillingen «Musikal musikal!». 
Hans Mathisen, Sandefjord Storband og Tonga produksjoner presenterer i samarbeid med MiSK, konsertforestillingen «Musikal musikal!». Se alle arrangementer >>


Link til denne siden: Legg til på LinkedIn  Legg til på Twitter  Legg til på Facebook
© Musikk i Sandefjord Kirke      Postadresse: Bjerggt. 56, 3210 Sandefjord.      Kunstnerisk leder: Svein Rustad, tlf.: 906 77 508, e-post: svein.rustad@misk.no