Hjem
BilletterNyhetsarkivPresseLenkerKontaktLogg Inn

HJEMMiSKMisk-barnaKorvirksomhetKirkefestdagerKonsertserien
- der STORE øyeblikk skapes - Sandefjord kunst- og kulturkirke
DU ER HER: MiSK.no / Konsertserien > MiSKs orgelserie «Fru Marcussen – Sandefjords dronning» (MiSK-helg)
 

MiSKs orgelserie «Fru Marcussen – Sandefjords dronning» (MiSK-helg)

MiSK inviterer til sin nye orgelserie under MiSK-helgene.

Sted: Sandefjord kunst- og kulturkirke
Dato: 27.05.2018
Tid: 18:00
Billetter: kr 150 + avg. Forhåndssalg via Hjertnes kulturhus/hjertnes.no

MiSK inviterer denne konsertsesongen til en ny orgelserie med fire konserter gjennom året under MiSK-helgene. Orgelet regnes som instrumentenes dronning, og Sandefjord kunst- og kulturkirkes Marcussen & Søn-orgel med over 3200 piper er et av Norges beste instrumenter.

Ved denne konserten får du oppleve den fremragende organisten Inger-Lise Ulsrud, som også vil spille på kirkens nye kororgel som innvies denne dagen.


                        Inger-Lise Ulsrud

Inger-Lise Ulsrud er professor i orgel og orgelimprovisasjon ved Norges musikkhøgskole og kantor i Uranienborg kirke i Oslo. I tillegg til en omfattende konsertvirksomhet i Russland og store deler av Europa, har hun regelmessig gitt mesterklasser i inn- og utland.

Hun har også medvirket ved tolv CD-innspillinger og utgitt solo-CD-er, bl.a. Olivier Messiaen: Early organ works innspilt i Halmstad, Sverige og Meditatio to orgelsykluser av Kjell Mørk Karlsen, innspilt på Kuhn-orgelet i Uranienborg kirke.

Inger-Lise Ulsrud har innehatt en rekke verv. Fra 2008 til 2015 var hun leder av kirkemusikkavdelingen ved Norges musikkhøgskole. Hun var medlem av Koralbokkomiteen, oppnevnt av Kirkerådet, fra 2007 til 2013 i tilknytning til utgivelsen av Norsk Salmebok 2013. Samtidig var hun styremedlem i Oslo Internasjonale Kirkemusikkfestival fra 2011 til 2015. I 2016 var hun jurymedlem ved Kungliga Musikaliska Akademien. Siden 2016 er hun delaktig i komitearbeidet for Oslo Orgelfestival.

Våren 2018 spiller Inger-Lise Ulsrud solokonserter i, foruten Norge, Luzern konsertsal (Sveits), Bielertkirche i Leverkusen (Tyskland) og Oppstandelseskirken i København. Hun er dessuten jurymedlem ved orgelkonkurransen i Jönköping mai 2018 for Svenska Orgelsällskapet sammen med Hans Fagius og Leo van Doeselaar.

I 2018 utkommer hennes fagbok om orgelimprovisasjon på Cantando Musikkforlag.

Kommende arrangementer

Lunsjkonsert med pianisten Ellisiv Tandberg
Opera – operette – romanser – musikal
Opera – operette – romanser – musikal
Lunsjkonsert med tenoren Svein Erik Sagbråten
Opera – operette – romanser – musikalSe alle arrangementer >>


Link til denne siden: Legg til på LinkedIn  Legg til på Twitter  Legg til på Facebook
© Musikk i Sandefjord Kirke      Postadresse: Bjerggt. 56, 3210 Sandefjord.      Kunstnerisk leder: Svein Rustad, tlf.: 906 77 508, e-post: svein.rustad@misk.no