Hjem
BilletterNyhetsarkivPresseLenkerKontaktLogg Inn

HJEMMiSKMisk-barnaKorvirksomhetKirkefestdagerKonsertserien
- der STORE øyeblikk skapes - Sandefjord kunst- og kulturkirke
DU ER HER: MiSK.no / Konsertserien > BareBarokk
 

BareBarokk

Konsert med tidligmusikk-ensemblet BareBarokk.

Sted: Sandefjord kunst- og kulturkirke
Dato: 04.02.2018
Tid: 18:00
Billetter: Kr 200, familie kr 400

Ensemblet BareBarokk består av Øystein Thomessen, fløyte, Roar Bye Blåsmo-Falnes, cello og Guy Poupart, cembalo. 

I konserten fremfører BareBarokk musikk av Corelli og Telemann sammen med elever fra kulturskolene i Larvik og Sandefjord samt SVGS. Sammen med José Vázquez, en av de mest berømte viola da gamba-spillerne, har BareBarokk på forhånd instruert disse flinke elever i barokkspill. Med på konserten er også Tone Stokland på fiolin og Torunn Blåsmo-Falnes på bratsj. I tillegg til de store orkesterstykkene spiller BareBarokk også to storartede, mer intime Pariser-kvartetter av Telemann.


    Tone Amundsen Stokland

Kommende arrangementer

Svingende musikk av og med Kåre Conradi og Hans Mathisen.
Urfremførelse av nyskrevet kirkemusikal/oratorium bygd på historien om David og Batsheba med musikk av Kjetil Bjerkestrand og tekst av Erling Pedersen.
Gårsdagens urfremførelse av War Lord i Larvik gjentas her i Sandefjord kunst- og kulturkirke. War Lord er en nyskrevet kirkemusikal/oratorium bygd på historien om David og Batsheba med musikk av Kjetil Bjerkestrand og tekst av Erling Pedersen.
Lunsjkonsert med Magne Fremmerlid og Svein Rustad.
Sandefjord kunst- og kulturkirke har i dag et av landet største og fineste konsertklokkespill med hele 49 klokker.Se alle arrangementer >>


Link til denne siden: Legg til på LinkedIn  Legg til på Twitter  Legg til på Facebook
© Musikk i Sandefjord Kirke      Postadresse: Bjerggt. 56, 3210 Sandefjord.      Kunstnerisk leder: Svein Rustad, tlf.: 906 77 508, e-post: svein.rustad@misk.no