Hjem
BilletterNyhetsarkivPresseLenkerKontaktLogg Inn

HJEMMiSKMisk-barnaKorvirksomhetKirkefestdagerKonsertserien
- der STORE øyeblikk skapes - Sandefjord kunst- og kulturkirke
DU ER HER: MiSK.no / Konsertserien > Kunst- og musikkgudstjeneste (MiSKs kirkefestdager 2018)
 

Kunst- og musikkgudstjeneste (MiSKs kirkefestdager 2018)

– «Inntil verdens ende»

Sted: Sandefjord kunst- og kulturkirke
Dato: 11.11.2018
Tid: 11:00
Billetter: Kollekt

Til alle tider har mennesker vært i oppbrudd og reist til fjerne steder, noen av utforskertrang og for å tjene til livets opphold, andre i flukt fra krig og undertrykkelse. På kirkefestdagenes siste dag knyttes trådene også tilbake til dem som reiste til havet på den andre siden under hvalfangertiden.

Medvirkende er Nordre Skur og Ballast, dir. Kjeld Lunde, dansere fra Spotlight dansestudio, repr. for Øyas venner Olav Helge, kirketjener John Gunnar Gulliksen, medliturg Alethe Thuve Øwre, kirkevertene Hans Christian Kjærås, Jorun Kjærås og Turid Haugen, menighetens kulturkonfirmanter Anne Cecilie Nygaard og Kristin Krohn Henriksen, organist Arnfinn Nedland og sokneprest Therese Bustadmo.

Kommende arrangementer

Opera – operette – romanser – musikal
Opera – operette – romanser – musikal
Arvo Pärt fra Estland er en av vår tids store «kult-komponister» med en enestående musikk preget av skjønnhet og sakral stemning. Velkommen til konsert med Sandefjord kammerkor, solister og musikere i jubileumsåret.
Tidligmusikkensemblet Biobarokk henter fram folkelig musikk slik den kunne høres på gårdene rundt omkring i Norge på 1700-tallet. Her blir det en vakker blanding av religiøse toner og stykker av de store mestere fra en annen verden langt der ute.
Festivalforedrag om den estiske komponisten Arvo Pärt ved Emil BernhardtSe alle arrangementer >>


Link til denne siden: Legg til på LinkedIn  Legg til på Twitter  Legg til på Facebook
© Musikk i Sandefjord Kirke      Postadresse: Bjerggt. 56, 3210 Sandefjord.      Kunstnerisk leder: Svein Rustad, tlf.: 906 77 508, e-post: svein.rustad@misk.no