Hjem
BilletterNyhetsarkivPresseLenkerKontaktLogg Inn

HJEMMiSKMisk-barnaKorvirksomhetKirkefestdagerKonsertserien
- der STORE øyeblikk skapes - Sandefjord kunst- og kulturkirke
DU ER HER: MiSK.no / Konsertserien > Sandefjord Brass Symposium – Alt for Norge
 

Sandefjord Brass Symposium – Alt for Norge

Alt for Norge er den fjerde konserten i serien Norske stemninger, hvor SBS viser frem kun norsk musikk. På konserten har de med seg Tone Krohn, en prisbelønnet musiker med blant annet Sandefjords kulturpris og Prøysenprisen.

Sted: Sandefjord kunst- og kulturkirke
Dato: 11.06.2017
Tid: 17:00
Billetter: kr 200,-. Barn og skolekorpsmusikanter gratis.

Årets konsert vil være innholdsrik og variert i stil og uttrykk. Én avdeling i konserten vil vise frem musikk som er knyttet til landets monarker fra Haakon VII frem til dagens regent. SBS ønsket et tema som fremhevet den viktige rollen monarkiet har i Norge og har gjennom våren utviklet nettopp denne delen av konserten, som de fremførte under Oslo Brassfestival i Jacobskirken for noen uker siden.

I tillegg til klassiske norske verker som Hjalar-ljod (Eivind Groven), Velkomne med æra (Geir Tveitt) og Kjempeviseslåtten (Harald Sæverud), vil de ha flere små perler med solister fra egne rekker. SBS som fyller tretti år i år, synes derfor det er ekstra stas å kunne presentere unge solister som Ingrid Næss og Linda Mari Ødegaard-Jensen i Sigmund Grovens Aria og Morgan Strøm Werkland i den evige klassikeren Ut mot havet av Fliflet Bræin.

Norge i rødt, hvitt og blått, Ja, vi elsker og Valdresmarsj hører også hjemme på en konsert med navnet Alt for Norge.Arrangør: SBS

Kommende arrangementer

Den tradisjonsrike konserten Julenatt legger også i år ut på en omfattende turné i førjulstiden, og i år er det Jørn Hoel, Lisa Stokke, Emil Solli-Tangen og Lise Mæland som sammen med sine eminente musikere Frøydis Grorud og Trond Lien, skal skape varm julestemning i kirker over store deler av landet i førjulstiden.
Velkommen til en familiekonsert med Sandefjord kulturskole.
«Her står gledesgysene i kø og gir garantert julestemning.» (Aftenposten om Julero)
La julefreden senke seg og nyt julens vakreste sanger med prisvinnende Sandefjord Vokalensemble.
Kom i julestemning med vakker korsang av Sandefjord kammerkor.Se alle arrangementer >>


Link til denne siden: Legg til på LinkedIn  Legg til på Twitter  Legg til på Facebook
© Musikk i Sandefjord Kirke      Postadresse: Bjerggt. 56, 3210 Sandefjord.      Kunstnerisk leder: Svein Rustad, tlf.: 906 77 508, e-post: svein.rustad@misk.no