Hjem
BilletterNyhetsarkivPresseLenkerKontaktLogg Inn

HJEMMiSKMisk-barnaKorvirksomhetKirkefestdagerKonsertserien
- der STORE øyeblikk skapes - Sandefjord kunst- og kulturkirke
DU ER HER: MiSK.no / Konsertserien > 1. påskedag i Sandefjord kunst- og kulturkirke
 

1. påskedag i Sandefjord kunst- og kulturkirke

MiSK og Sandefjord menighet inviterer til feiring av oppstandelsesdagen med påskesalmer fra klokkespillet i kirketårnet og høytidsgudstjeneste.

Sted: Sandefjord kunst- og kulturkirke
Dato: 16.04.2017
Tid: 10:00
Billetter: Kollekt

Sandefjord kirkes klokkespill ble i 2016 utvidet til et førsteklasses fireoktavers konsertklokkespill med hele 49 klokker. Påskemorgen kl. 10.00 spiller klokkenist Arnfinn Nedland påskesalmer fra kirketårnet.

Kl. 11.00 feires oppstandelsesdagen med høytidsgudstjeneste. Hans Christian Nystad, trompet. Liturg er Therese Bustadmo og ved orgelet sitter kulturkirkekantor Svein Rustad. 

Kommende arrangementer

Svingende musikk av og med Kåre Conradi og Hans Mathisen.
Urfremførelse av nyskrevet kirkemusikal/oratorium bygd på historien om David og Batsheba med musikk av Kjetil Bjerkestrand og tekst av Erling Pedersen.
Gårsdagens urfremførelse av War Lord i Larvik gjentas her i Sandefjord kunst- og kulturkirke. War Lord er en nyskrevet kirkemusikal/oratorium bygd på historien om David og Batsheba med musikk av Kjetil Bjerkestrand og tekst av Erling Pedersen.
Lunsjkonsert med Magne Fremmerlid og Svein Rustad.
Sandefjord kunst- og kulturkirke har i dag et av landet største og fineste konsertklokkespill med hele 49 klokker.Se alle arrangementer >>


Link til denne siden: Legg til på LinkedIn  Legg til på Twitter  Legg til på Facebook
© Musikk i Sandefjord Kirke      Postadresse: Bjerggt. 56, 3210 Sandefjord.      Kunstnerisk leder: Svein Rustad, tlf.: 906 77 508, e-post: svein.rustad@misk.no