Hjem
BilletterNyhetsarkivPresseLenkerKontaktLogg Inn

HJEMMiSKMisk-barnaKorvirksomhetKirkefestdagerKonsertserien
- der STORE øyeblikk skapes - Sandefjord kunst- og kulturkirke
DU ER HER: MiSK.no / Konsertserien > 2017H > Musikalsk hyggestund
 

Musikalsk hyggestund

Musikk i Sandefjord Kirke inviterer til formiddagskonsert med Anna Rainio, barokkfiolin, og Yngvild Vivja Haaland Ruud, akkordeon.

Sted: Sandefjord kunst- og kulturkirke
Dato: 06.09.2017
Tid: 12:00
Billetter: Kollekt

Det er en glede å invitere til den første i høstens serie av formiddagskonserter. Dette er gratisarrangementer som har høy kvalitet og stort kunstnerisk mangfold. Ved denne konserten får publikum oppleve Anna Rainio og Yngvild Vivja Haaland Ruud. 

På programmet står J. S. Bachs sonater for fiolin og cello, i deres helt egne versjon bearbeidet for barokkfiolin og akkordeon.

Arrangør: MiSK i samarbeid med Den Kulturelle Vandringsstaven


Anna Rainio er født inn i en musikerfamilie i Turku i Finland, som den yngste av fem søsken som alle spilte et instrument. Hun lever nå et variert og mangfoldig musikerliv som freelancer, og hun spiller barokkfiolin i en rekke orkestre og ensembler. Hun underviser også andre med sitt favorittinstrument, og sier at det som motiverer henne er musikken i seg selv, det å kunne skape liv og inspirere publikum samt alle de eksklusive mulighetene musikken gir til å utfolde seg sammen med dyktige kollegaer på unike steder. 


Yngvild V. H. Ruud (f. 1990) er en norsk akkordeonist og cembalist. Ruud er spesielt interessert i barokkmusikk, og fremfører musikken på både moderne og originale instrumenter. Hennes lidenskap for ny musikk har resultert i samarbeid med flere spennende komponister, og hun uroppfører jevnlig nye stykker for akkordeon. Ruud er medstifter av en rekke ensembler og prosjekter. Blant dem operakompaniet “Kompani Opera Mobile”, der hun er med-kunstnerisk leder og musiker.

Kommende arrangementer

Klangfull markering av «MiSK-helgen» på kirkens flotte, nyrestaurerte klokkespill.
Velkommen til et forfriskende og spennende konsertprogram med Semjon Kalinowsky, bratsj, og Guy Poupart, orgel.
Musikk i Sandefjord Kirke og Sandefjord menighet inviterer til høstens første kunst- og musikkgudstjeneste. 
Musikk i Sandefjord Kirke inviterer til formiddagskonsert med Anna Rainio, barokkfiolin, og Yngvild Vivja Haaland Ruud, akkordeon.
Kattas Figurteater viser forestillingen «Katharinas stemmer», som tar for seg store spørsmål rundt liv og valg for Katharina som ble gift med Martin Luther. Stykket passer for alle fra konfirmantalder og oppover.Se alle arrangementer >>


Link til denne siden: Legg til på LinkedIn  Legg til på Twitter  Legg til på Facebook
© Musikk i Sandefjord Kirke      Postadresse: Bjerggt. 56, 3210 Sandefjord.      Kunstnerisk leder: Svein Rustad, tlf.: 906 77 508, e-post: svein.rustad@misk.no