Hjem
BilletterNyhetsarkivPresseLenkerKontaktLogg Inn

HJEMMiSKMisk-barnaKorvirksomhetKirkefestdagerKonsertserien
- der STORE øyeblikk skapes - Sandefjord kunst- og kulturkirke
DU ER HER: MiSK.no / Konsertserien > Marvin Charles Expression og Torsketruten
 

Marvin Charles Expression og Torsketruten

Unik sanger med en spesiell historie som møter et fyrrig lokalt kor.

Sted: Sandefjord kunst- og kulturkirke
Dato: 12.06.2016
Tid: 18:00
Billetter: kr 300.
Forhåndssalg via Hjertnes og billettluka.no

Marvin Charles sier selv: «Jeg vil inspirere og bevege folk med musikken min og er inspirert av Martin Luther King, Sam Cooke og Andra Crouch. Jeg ønsker å vise at musikk er av de varmeste og fineste kommunikasjonsformer som finnes».

Marvin er kjent som en unik entertainer med sin usedvanlige varme og naturlige kommunikasjon med publikum. Han sprer en enorm glede med sitt varme vesen og smil. Musikalsk har han sterk formidlingsevne og en unik signatur via en helt spesiell stemme.
Da Marvin besluttet at han ønsket å presentere sitt musikalske uttrykk i samarbeid med et kor var Torsketruten et alternativ som stod høyt på listen. Energien, tilstedeværelsen og galskapen som de representerer passet så godt inn i det ønskede uttrykket. Da dirigent Nina Rambo Johannessen også var svært positiv, var det liten tvil om at her måtte det et samarbeid til!

På konserten vil publikum bli presentert for vare, nydelige salmer, kjente klassikere i ny drakt og helt ny egenskrevet musikk. Et suverent band som Marvin selv har plukket ut med sterke og syngende instrumentalister danner bakteppet. 

Arrangør: Ekstern



Kommende arrangementer

Den tradisjonsrike konserten Julenatt legger også i år ut på en omfattende turné i førjulstiden, og i år er det Jørn Hoel, Lisa Stokke, Emil Solli-Tangen og Lise Mæland som sammen med sine eminente musikere Frøydis Grorud og Trond Lien, skal skape varm julestemning i kirker over store deler av landet i førjulstiden.




Velkommen til en familiekonsert med Sandefjord kulturskole.




«Her står gledesgysene i kø og gir garantert julestemning.» (Aftenposten om Julero)




La julefreden senke seg og nyt julens vakreste sanger med prisvinnende Sandefjord Vokalensemble.




Kom i julestemning med vakker korsang av Sandefjord kammerkor.



Se alle arrangementer >>


Link til denne siden: Legg til på LinkedIn  Legg til på Twitter  Legg til på Facebook
© Musikk i Sandefjord Kirke      Postadresse: Bjerggt. 56, 3210 Sandefjord.      Kunstnerisk leder: Svein Rustad, tlf.: 906 77 508, e-post: svein.rustad@misk.no