Hjem
BilletterNyhetsarkivPresseLenkerKontaktLogg Inn

HJEMMiSKMisk-barnaKorvirksomhetKirkefestdagerKonsertserien
- der STORE øyeblikk skapes - Sandefjord kunst- og kulturkirke
DU ER HER: MiSK.no / Konsertserien > Marvin Charles Expression og Torsketruten
 

Marvin Charles Expression og Torsketruten

Unik sanger med en spesiell historie som møter et fyrrig lokalt kor.

Sted: Sandefjord kunst- og kulturkirke
Dato: 12.06.2016
Tid: 18:00
Billetter: kr 300.
Forhåndssalg via Hjertnes og billettluka.no

Marvin Charles sier selv: «Jeg vil inspirere og bevege folk med musikken min og er inspirert av Martin Luther King, Sam Cooke og Andra Crouch. Jeg ønsker å vise at musikk er av de varmeste og fineste kommunikasjonsformer som finnes».

Marvin er kjent som en unik entertainer med sin usedvanlige varme og naturlige kommunikasjon med publikum. Han sprer en enorm glede med sitt varme vesen og smil. Musikalsk har han sterk formidlingsevne og en unik signatur via en helt spesiell stemme.
Da Marvin besluttet at han ønsket å presentere sitt musikalske uttrykk i samarbeid med et kor var Torsketruten et alternativ som stod høyt på listen. Energien, tilstedeværelsen og galskapen som de representerer passet så godt inn i det ønskede uttrykket. Da dirigent Nina Rambo Johannessen også var svært positiv, var det liten tvil om at her måtte det et samarbeid til!

På konserten vil publikum bli presentert for vare, nydelige salmer, kjente klassikere i ny drakt og helt ny egenskrevet musikk. Et suverent band som Marvin selv har plukket ut med sterke og syngende instrumentalister danner bakteppet. 

Arrangør: EksternKommende arrangementer

Svingende musikk av og med Kåre Conradi og Hans Mathisen.
Urfremførelse av nyskrevet kirkemusikal/oratorium bygd på historien om David og Batsheba med musikk av Kjetil Bjerkestrand og tekst av Erling Pedersen.
Gårsdagens urfremførelse av War Lord i Larvik gjentas her i Sandefjord kunst- og kulturkirke. War Lord er en nyskrevet kirkemusikal/oratorium bygd på historien om David og Batsheba med musikk av Kjetil Bjerkestrand og tekst av Erling Pedersen.
Lunsjkonsert med Magne Fremmerlid og Svein Rustad.
Sandefjord kunst- og kulturkirke har i dag et av landet største og fineste konsertklokkespill med hele 49 klokker.Se alle arrangementer >>


Link til denne siden: Legg til på LinkedIn  Legg til på Twitter  Legg til på Facebook
© Musikk i Sandefjord Kirke      Postadresse: Bjerggt. 56, 3210 Sandefjord.      Kunstnerisk leder: Svein Rustad, tlf.: 906 77 508, e-post: svein.rustad@misk.no