Hjem
BilletterNyhetsarkivPresseLenkerKontaktLogg Inn

HJEMMiSKMisk-barnaKorvirksomhetKirkefestdagerKonsertserien
- der STORE øyeblikk skapes - Sandefjord kunst- og kulturkirke
DU ER HER: MiSK.no / Konsertserien > Sommerkonsert med Sandefjord kammerkor
 

Sommerkonsert med Sandefjord kammerkor

Sommerlig konsert med musikk fra korets kommende sommertur til Tyskland

Sted: Sandefjord kunst- og kulturkirke
Dato: 09.06.2016
Tid: 20:00
Billetter: kr 200. Forhåndssalg via Hjertnes og billettluka.no.

Sandefjord kammerkor under ledelse av Svein Rustad inviterer til en variert og vakker sommerkonsert med et rikholdig repertoar. På programmet står både verker som koret har framført gjennom det siste året og en presentasjon av repertoaret koret har med seg til Tyskland ved St. Hans-tider. Da vil koret reise på en tur i Luther-land i forkant av det store reformasjonsjubileet i 2017. Koret vil synge bl.a. i Thomaskirken i Leipzig, der Bach hadde sitt virke, og den fantastiske Frauenkirche i Dresden, av mange regnet for å være Europas vakreste barokk-kirke.

Arrangør: MiSK/Sandefjord kammerkor

Kommende arrangementer

Svingende musikk av og med Kåre Conradi og Hans Mathisen.
Urfremførelse av nyskrevet kirkemusikal/oratorium bygd på historien om David og Batsheba med musikk av Kjetil Bjerkestrand og tekst av Erling Pedersen.
Gårsdagens urfremførelse av War Lord i Larvik gjentas her i Sandefjord kunst- og kulturkirke. War Lord er en nyskrevet kirkemusikal/oratorium bygd på historien om David og Batsheba med musikk av Kjetil Bjerkestrand og tekst av Erling Pedersen.
Lunsjkonsert med Magne Fremmerlid og Svein Rustad.
Sandefjord kunst- og kulturkirke har i dag et av landet største og fineste konsertklokkespill med hele 49 klokker.Se alle arrangementer >>


Link til denne siden: Legg til på LinkedIn  Legg til på Twitter  Legg til på Facebook
© Musikk i Sandefjord Kirke      Postadresse: Bjerggt. 56, 3210 Sandefjord.      Kunstnerisk leder: Svein Rustad, tlf.: 906 77 508, e-post: svein.rustad@misk.no