Hjem
BilletterNyhetsarkivPresseLenkerKontaktLogg Inn

HJEMMiSKMisk-barnaKorvirksomhetKirkefestdagerKonsertserien
- der STORE øyeblikk skapes - Sandefjord kunst- og kulturkirke
DU ER HER: MiSK.no / Konsertserien > Musikalsk hyggestund med «Trio LEK»
 

Musikalsk hyggestund med «Trio LEK»

Musikk i Sandefjord Kirke inviterer til formiddagskonsert med klavertrioen «Trio LEK».

Sted: Sandefjord kunst- og kulturkirke
Dato: 02.03.2016
Tid: 12:00
Billetter: Kollekt

Det er en glede å invitere til vårens serie av formiddagskonserter som har høy kvalitet og stort kunstnerisk mangfold. Ved denne konserten får publikum oppleve den fremragende klavertrioen «Trio LEK», som består av tre skandinaviske musikere:

Daniel Migdal – fiolin
Frida Fredrikke Waaler Wærvågen – cello 
David Huang – klaver

Arrangør: MiSK / Den Kulturelle Vandringsstaven

Foto: Lennart Nilsson/Sveriges Radio


TRIO LEK
Wikipedia beskriver LEK som «en aktivitet tilsynelatende uten et umiddelbart formål utover leken i seg selv. Vanligvis menes barnelek, men begrepet har også en videre betydning. Lek kan utføres alene eller sammen med andre og spiller en viktig rolle i læring og utvikling.»

Med leken som utgangspunkt vil trioen finne tillbake till kjernen, til selve grunnen til at de elsker å spille musikk. Gå bort fra prestasjonspress, bedømmende ører og alt det som til slutt ikke har noe med musikken eller gleden av å fremføre den å gjøre. En fri sone for dem til å utforske og skape et ærlig og kompromissløst forhold til musikken de spiller.

Trio Lek er for oss et begjær etter kunstnerlig frigjørelse – en alvorlig og spennende lek, sier musikerne.

Trioen består av de to strykerne Daniel Migdal, fiolin og Frida Fredrikke Waaler Wærvågen, cello og pianisten David Huang. Alle tre er prisbelønte musikere som regelmessig gir konserter i Europa, både som solister og kammermusikere. Etter studier i bl.a. Tyskland, Østerrike, Sveits og Norge møttes de på kammermusikkutdanningen på Edsbergs Slott i Stockholm.


Link til denne siden: Legg til på LinkedIn  Legg til på Twitter  Legg til på Facebook
© Musikk i Sandefjord Kirke      Postadresse: Bjerggt. 56, 3210 Sandefjord.      Kunstnerisk leder: Svein Rustad, tlf.: 906 77 508, e-post: svein.rustad@misk.no