Hjem
BilletterNyhetsarkivPresseLenkerKontaktLogg Inn

HJEMMiSKMisk-barnaKorvirksomhetKirkefestdagerKonsertserien
- der STORE øyeblikk skapes - Sandefjord kunst- og kulturkirke
DU ER HER: MiSK.no / Konsertserien > Musikalsk hyggestund
 

Musikalsk hyggestund

MiSK presenterer den fremragende fiolinisten Ellen Fjærvoll Samdal akkompagnert av Lars Fredrik Nystad 

Sted: Sandefjord kunst- og kulturkirke
Dato: 01.06.2016
Tid: 12:00
Billetter: Kollekt

Musikk i Sandefjord Kirke (MiSK) ønsker velkommen til en ny konsert i serien av gratis formiddagskonserter. Dette er meget populære konserter av 45 minutters varighet første onsdag i hver måned.  Konsertene kjennetegnes av stor musikalsk bredde og meget dyktige musikere.

Ved denne konserten får publikum møte den fremragende fiolinisten Ellen Fjærvoll Samdal akkompagnert av Lars Fredrik Nystad.

Program:

Ole Bull: 
Sæterjentens søndag

Synne Skouen:
Vent!

Harald Sæverud:
Rondo Amoroso
Hamar-Tor Slåtten

Eugene Ysaye:
Sonate for solo fiolin, op. 27, nr. 2, "Jacques Thibaud":
1. Obsession; Prelude
2. Malinconia
3. Danse des Ombres; Sarabande
4. Les furies

Ernest Chausson:
Poème, op. 25

Sergei Rachmaninov:
Preludier, op. 23: Nr. 2 i B-dur og nr. 4 i D-dur
Preludier, op: 32: Nr. 13 i Dess-dur

Henryk Wienawski:
Polonaise Brilliante, Op. 4


Konserten arrangeres av MiSK i samarbeid med «Den Kulturelle Vandringsstaven».Ellen Fjærvoll Samdal (27) er en norsk klassisk fiolinist fra Bærum, som for tiden fullfører sin mastergrad ved Norges musikkhøgskole, i den prestisjetunge fiolinklassen til professor Detlef Hahn. Ellen er en aktiv utøvende fiolinist, som stadig opptrer med solokonserter og kammermusikkonserter. Hun har vunnet flere priser blant annet i Ungdommens musikkmesterskap, og i 2014 var hun førsteprisvinner av prosjektutviklingsstipend til en verdi av 100.000 kr, og holdt sin prisvinnerkonsert i Bærum kulturhus. Ellen ble også tildelt Bærum kommunes kulturstipend for 2015.

Ellen har jobbet i både Trondheim symfoniorkester og TrondheimSolistene, turnert nasjonalt og internasjonalt, og dessuten spilt inn flere CD-er med dem. Konserter i 2015 inkluderte utsolgt solokonsert i Bærum kulturhus, solokonsert i den Norske Opera&Ballett, solokonsert i Sveits, solistoppdrag med orkester i både Norge og Estland, i tillegg til egen julekonsert i Kalkmøllas konsertserie, Bærum.


Lars Fredrik Nystad (f. 1991) er en norsk pianist som i flere år har stått i fremste rekke blant landets unge musikere. Han studerer for tiden på det prestisjefulle Diplomstudiet ved Norges musikkhøgskole, hvor han har professor Sveinung Bjelland som lærer. Våren 2012 vant Lars nordisk solistprøvespill til «De unges konsert» og var solist med Bergen Filharmoniske Orkester. 

Lars begynte å spille piano 6 år gammel, og ble som 13-åring tatt opp som elev ved det prestisjetunge talentutviklingsprogrammet ved Barratt Due musikkinstitutt i Oslo. Han studerte der i seks år med Marina Pliassova som lærer. Deretter fulgte bachehorstudier ved samme institutt under Jiri Hlinka, før han studerte videre med Einar Steen-Nøkleberg.Link til denne siden: Legg til på LinkedIn  Legg til på Twitter  Legg til på Facebook
© Musikk i Sandefjord Kirke      Postadresse: Bjerggt. 56, 3210 Sandefjord.      Kunstnerisk leder: Svein Rustad, tlf.: 906 77 508, e-post: svein.rustad@misk.no