Hjem
BilletterNyhetsarkivPresseLenkerKontaktLogg Inn

HJEMMiSKMisk-barnaKorvirksomhetKirkefestdagerKonsertserien
– der STORE ØYEBLIKK skapes – Sandefjord kunst- og kulturkirke
DU ER HER: MiSK.no / Konsertserien > Ekte jul
 

Ekte jul

Akustisk julekonsert med tenoren Emil Solli-Tangen og musikerne Knut Olav Sandvik, kontrabass  og Jan Birger Akerhaugen, gitar

Sted: Sandefjord kunst- og kulturkirke
Dato: 13.12.2016
Tid: 19:00
Billetter: kr 275,-. Forhåndssalg via ticketmaster.no.

Navnet «Ekte jul» henspiller på de tre musikernes ønske om å gi publikum en usminket og autentisk konsertopplevelse, med kun sang og to strengeinstrumenter. «Ekte jul»-gjengen vil forsøke å skape et stemingsfullt og nært alternativ i en førjulstid som ofte ellers er preget av stress, høylytte reklamer og proppfulle handlesentre.

Repertoaret består både av kjente og noen mindre kjente julesanger, og musikken spenner fra klassisk musikk til viser og jazz. Med sin allsidige musikalske bakgrunn sørger trioen for en variert julekonsert der alle kan føle seg hjemme.
Etter å ha spilt fire julekonserter for fulle kirker og til flotte tilbakemeldinger under prosjektets oppstart i fjor, utvider «Ekte jul»-trioen i år med 19 konserter i november/desember. Konsertene holdes over hele Telemark, i Vestfold, Aust-Agder og Oslo.

Emil Solli-Tangen er utdannet operasanger (tenor) fra Barratt Due musikkinstitutt og  Norges Operahøgskole og har gjort seg bemerket på scener både i inn- og utland. I november/desember 2016 legger han ut på juleturne, og med seg på laget har han musikerne Knut Olav Sandvik og Jan Birger Akerhaugen, kjent fra telemarksbandet Ni Liv. Ekte jul dreier seg ikke om en stor musikkproduksjon, men med en energisk operastemme, akustisk gitar og kontrabass vil trioen gi deg en julestemning bestående av mange kjente og noen ukjente musikalske smakebiter.

Konserten varer i 75 minutter uten pause.

Arrangør: Ekstern

Kommende arrangementer

Lunsjkonsert med pianisten Oda Voltersvik, som presenterer programmet «NEO».
Fra Kaos til Kosmos – livsskjebner i Edvard Hoems litteratur
Hans Mathisen, Sandefjord Storband og Tonga produksjoner presenterer i samarbeid med MiSK, konsertforestillingen «Musikal musikal!». 
Hans Mathisen, Sandefjord Storband og Tonga produksjoner presenterer i samarbeid med MiSK, konsertforestillingen «Musikal musikal!». 
Hans Mathisen, Sandefjord Storband og Tonga produksjoner presenterer i samarbeid med MiSK, konsertforestillingen «Musikal musikal!». Se alle arrangementer >>


Link til denne siden: Legg til på LinkedIn  Legg til på Twitter  Legg til på Facebook
© Musikk i Sandefjord Kirke      Postadresse: Bjerggt. 56, 3210 Sandefjord.      Kunstnerisk leder: Svein Rustad, tlf.: 906 77 508, e-post: svein.rustad@misk.no