Hjem
BilletterNyhetsarkivPresseLenkerKontaktLogg Inn

HJEMMiSKMisk-barnaKorvirksomhetKirkefestdagerKonsertserien
– der STORE ØYEBLIKK skapes – Sandefjord kunst- og kulturkirke
DU ER HER: MiSK.no / Konsertserien > Sommerkonsert med Oslo Kammerkor
 

Sommerkonsert med Oslo Kammerkor

Musikk i Sandefjord Kirke (MiSK) inviterer til sommerkonsert med Oslo Kammerkor, et av Norges beste kor. Korets dirigent, Håkon Daniel Nystedt, som også dirigerte åpningskonserten med Marinemusikken under MiSKs kirkefestdager sist høst, leder konserten. 

Sted: Sandefjord kunst- og kulturkirke
Dato: 21.06.2015
Tid: 18:00
Billetter: kr 200/100 (student/honnør)
Forhåndssalg via billettluka.no, Hjertnes billettservice el. Turistkontoret.
Tlf. 33416760 / 33416700.

Skal synge i Carnegie Hall
Dette er Oslo Kammerkors siste konsert i Norge før de reiser til USA kun få dager etter, og repertoaret er det samme som de skal ta med seg til både New York og Washington DC. Konserten vil i hovedsak bestå av Knut Nystedts musikk, og det er ingen mindre enn hans barnebarn, Håkon Daniel Nystedt, som vil tolke hans musikk på denne konserten. Det vil også bli musikk av blant andre Ørjan Matre og Arvo Pärt. 

100-årsjubileum
Knut Nystedt er en av de viktigste norske komponister og skikkelser i norsk musikkliv på 1900-tallet, og han er spesielt kjent for sin kormusikk. I 2015 markeres Knut Nystedts 100-årsjubileum, og i forbindelse med dette er Oslo Kammerkor og Håkon Daniel Nystedt involvert i flere prosjekter. Musikken hans har de allerede framført på Oslo internasjonale Kirkemusikkfestival med Oslo Strykekvartett, og til høsten vil Oslo Kammerkor delta på spennende prosjekter i samarbeid med flere profilerte norske kor og Kringkastingsorkesteret.

Oslo Kammerkor har helt siden utgivelsen av albumet Dåm i 1995 vært landets ledende kor innen folkemusikk. Koret er dessuten kjent for stor sjangerbredde og utstrakt bruk av improvisasjon på sine konserter.

Håkon Daniel Nystedt er en av Norges mest ettertraktede dirigenter. Han er utdannet i Oslo og København og har i de siste årene dirigert de fleste norske og flere av de fremste danske symfoniorkestrene. Han har vært dirigent for Oslo Kammerkor siden 2005.

MiSK ønsker velkommen til en inspirerende konsert av høy kvalitet i korbyen Sandefjord!


 

Kommende arrangementer

Lunsjkonsert med pianisten Oda Voltersvik, som presenterer programmet «NEO».
Fra Kaos til Kosmos – livsskjebner i Edvard Hoems litteratur
Hans Mathisen, Sandefjord Storband og Tonga produksjoner presenterer i samarbeid med MiSK, konsertforestillingen «Musikal musikal!». 
Hans Mathisen, Sandefjord Storband og Tonga produksjoner presenterer i samarbeid med MiSK, konsertforestillingen «Musikal musikal!». 
Hans Mathisen, Sandefjord Storband og Tonga produksjoner presenterer i samarbeid med MiSK, konsertforestillingen «Musikal musikal!». Se alle arrangementer >>


Link til denne siden: Legg til på LinkedIn  Legg til på Twitter  Legg til på Facebook
© Musikk i Sandefjord Kirke      Postadresse: Bjerggt. 56, 3210 Sandefjord.      Kunstnerisk leder: Svein Rustad, tlf.: 906 77 508, e-post: svein.rustad@misk.no