Hjem
BilletterNyhetsarkivPresseLenkerKontaktLogg Inn

HJEMMiSKMisk-barnaKorvirksomhetKirkefestdagerKonsertserien
- der STORE øyeblikk skapes - Sandefjord kunst- og kulturkirke
DU ER HER: MiSK.no / Konsertserien > Jazzkonsert
 

Jazzkonsert

Veldedighetskonsert med Black & White Orchestra og Torsketruten i regi av Sandefjord-Øst Rotaryklubb og MiSK. I år går overskuddet til «Voksne for Barn», lokallag Sandefjord.

Sted: Sandefjord kunst- og kulturkirke. 
Dato: 25.01.2015
Tid: 19:00
Billetter: kr 250,- (barn 12-15: kr 100) selges fra Hjertnes, Alliance Platebar og ved inngangen. 
Dørene åpnes kl. 18.00.

Sandefjord-Øst Rotaryklubb arrangerer i år sin 6. veldedighetskonserten sammen med MiSK (Musikk i Sandefjord Kirke). På hver konsert stiller musikere opp gratis slik at overskuddet blir størst mulig. I år går overskuddet i sin helhet til Voksne for Barns ferieprosjekt for barn i juni 2015. Målgruppen er barn i alderen 8 til 12 år som vil få tilbud om et mangfold av aktiviteter i trygge rammer og godt miljø.

Plakaten >>

Torsketruten ledes av dirigent Nina Rambo Johannessen. Koret er kjent som et heftig og begeistret damekor med masse humor og sjarm.


(Koret synger fra ca 3 min. ut i sketsjen)

Black & White Orchestra (tidligere Knut Hansen Jazzband) stiller 8 mann sterkt. De spiller alt fra klassisk swing til sensuell latinomusikk og elegante ballader som mange gjerne kjenner. De har med seg Jeanette Kristiansen som vokalist. Jeanette er kjent for sine sterke tolkninger.Den første av våre veldedighetskonserter, som var med Sandefjord Storband og solistene Hilde Dahl og Nils Mathisen i 2010, ga umiddelbar god respons og en god tradisjon ble startet. Overskuddet den gang gikk til prosjektet «Rusfritt nettverk», et prosjekt for rusavhengige kvinner i regi av Sosialmedisinsk Senter.  I konserten i 2011 stilte Røshnes Jazzband opp sammen med Sandefjord Vokalensemble. LEVE Vestfold fikk et stort beløp til støtte og oppfølging til etterlatte etter selvmord. Neste konsert i 2012 var med musikerne Odd Aspaas Kvintett, Svein Rustad, orgel og Svein Erik Andersen, trompet, og mottaker var denne gang Janitsjarringen som brukte pengene til et helgekurs for unge musikanter. Den 4. konserten med Torkil Myhre, Mannskoret Hvalkjæften, Svein Rustad m.fl. gikk til Røde Kors i Sandefjord og foreningens omsorgsarbeid, mens den 5. med Kristina Gidefelt band og Bel Canto Vestfold i fjor gikk til  IOGTs arbeid på Sosialmedinsk Senter med prosjektet «Sammen om nøden».

Arrangør: Ekstern

Kommende arrangementer

Opplev en av landets fremste vokalister når han igjen gjester Sandefjord kunst- og kulturkirkeSe alle arrangementer >>


Link til denne siden: Legg til på LinkedIn  Legg til på Twitter  Legg til på Facebook
© Musikk i Sandefjord Kirke      Postadresse: Bjerggt. 56, 3210 Sandefjord.      Kunstnerisk leder: Svein Rustad, tlf.: 906 77 508, e-post: svein.rustad@misk.no