Hjem
BilletterNyhetsarkivPresseLenkerKontaktLogg Inn

HJEMMiSKMisk-barnaKorvirksomhetKirkefestdagerKonsertserien
- der STORE øyeblikk skapes - Sandefjord kunst- og kulturkirke
DU ER HER: MiSK.no / Konsertserien > Ensemble Freithoff med «Stabat mater»
 

Ensemble Freithoff med «Stabat mater»

Opplev noen av landets fremste utøvere av gammelmusikk i framføringen av et pasjonsprogram med A. Scarlattis «Stabat mater» som hovedverk.

Sted: Sandefjord kunst- og kulturkirke
Dato: 22.03.2015
Tid: 18:00
Billetter: kr 200

Musikk i Sandefjord Kirke inviterer i år til et stort musikalsk program rundt påskehøytiden i overgangen mars/april. Først ut er «Ensemble Freithoff», et ensemble av noen av de fremste utøverne av gammelmusikk i landet. De vil framføre et pasjonsprogram med A. Scarlattis «Stabat mater» som hovedverk.

Gruppen består av sangerne Helene Wold, sopran, Daniel Sæther, alt og musikerne Maria Kornelia Lund, fiolin, Caroline Eidsten Dahl, blokkfløyter, Kristine Rustad, viola da gamba og Vegard Lund, lutt.

Arrangør: MiSK

Konserten gjentas i Den Norske Opera & Ballett i påskehøytiden.

Kommende arrangementer

Svingende musikk av og med Kåre Conradi og Hans Mathisen.
Urfremførelse av nyskrevet kirkemusikal/oratorium bygd på historien om David og Batsheba med musikk av Kjetil Bjerkestrand og tekst av Erling Pedersen.
Gårsdagens urfremførelse av War Lord i Larvik gjentas her i Sandefjord kunst- og kulturkirke. War Lord er en nyskrevet kirkemusikal/oratorium bygd på historien om David og Batsheba med musikk av Kjetil Bjerkestrand og tekst av Erling Pedersen.
Lunsjkonsert med Magne Fremmerlid og Svein Rustad.
Sandefjord kunst- og kulturkirke har i dag et av landet største og fineste konsertklokkespill med hele 49 klokker.Se alle arrangementer >>


Link til denne siden: Legg til på LinkedIn  Legg til på Twitter  Legg til på Facebook
© Musikk i Sandefjord Kirke      Postadresse: Bjerggt. 56, 3210 Sandefjord.      Kunstnerisk leder: Svein Rustad, tlf.: 906 77 508, e-post: svein.rustad@misk.no