Hjem
BilletterNyhetsarkivPresseLenkerKontaktLogg Inn

HJEMMiSKMisk-barnaKorvirksomhetKirkefestdagerKonsertserien
- der STORE øyeblikk skapes - Sandefjord kunst- og kulturkirke
DU ER HER: MiSK.no / Konsertserien > BiLYD- og vokalkonsert på Sandefjord VGS (Ukla)
 

BiLYD- og vokalkonsert på Sandefjord VGS (Ukla)

Velkommen til den andre av konsertene med festivaldeltakerne i Ukla (Ung klassisk festiva), denne gang i flygelsalen på Kulturskolen/Sandefjord VGS. Vi får oppleve et spennende samarbeid, der prosjektet BiLYD og Uklas sanggruppe bidrar med hver sin halvdel av konserten.

Sted: Kulturskolen/Sandefjord VGS (Flygelsalen)
Dato: 26.04.2015
Tid: 17:00
Billetter: Gratis adgang

Søndag ettermiddag finner Uklas andre konserten med festivaldeltagerne sted. Her kan man oppleve prosjektet BiLYD, som er et resultat av utforskende prosesser i skjæringspunktet mellom auditive og visuelle uttrykksformer, der ungdom samarbeider med profesjonelle utøvere. Materialet utvikles improvisatorisk med utgangspunkt i komposisjoner, bilder, egne refleksjoner og lydsamling i nærmiljøet,med fokus på det som befinner seg «ved siden av»/det som spiller en «Bi-rolle» (BiLYD) i forhold til musikerrollen.

En viktig del av det kompositoriske arbeidet er å utvide instrumenters klangmuligheter ved hjelp av computere og sanntids elektroniske effekter. Foruten Uklas pianister deltar Grete Helle Rasmussen – pianist (bildet), Bjarne Kvinnsland – komponist og lydkunstner og Leif Haglund – billedkunstner.  Uten å røpe for mye får Sandefjords Blad tildelt en spesiell rolle når det gjelder utformingen av konsertens tematikk og innhold.

BiLYD deler konserten med Uklas sanggruppe. De profilerte og erfarne sangerne Benedikte Kruse og Tone Bråten har instruert og inspirert et knippe av de beste sangtalentene i regionen i løpet av Ukla-perioden, og konserten på søndag vil inneholde både solistiske innslag og ensemblestoff.

Kommende arrangementer

«Her står gledesgysene i kø og gir garantert julestemning.» (Aftenposten om Julero)
La julefreden senke seg og nyt julens vakreste sanger med prisvinnende Sandefjord Vokalensemble.
Kom i julestemning med vakker korsang av Sandefjord kammerkor.
«Den ultimate julekonserten» har vært omkvedet rundt Ole Edvard Antonsens «Desemberstemninger» de siste årene.
Musikklinja ved SVGS inviterer også i år til en konsert i kirken rett før jul på dagtid.Se alle arrangementer >>


Link til denne siden: Legg til på LinkedIn  Legg til på Twitter  Legg til på Facebook
© Musikk i Sandefjord Kirke      Postadresse: Bjerggt. 56, 3210 Sandefjord.      Kunstnerisk leder: Svein Rustad, tlf.: 906 77 508, e-post: svein.rustad@misk.no