Hjem
BilletterNyhetsarkivPresseLenkerKontaktLogg Inn

HJEMMiSKMisk-barnaKorvirksomhetKirkefestdagerKonsertserien
- der STORE øyeblikk skapes - Sandefjord kunst- og kulturkirke
DU ER HER: MiSK.no / Konsertserien > Valen-korets julekonsert
 

Valen-korets julekonsert

Valen-korets julekonsert «Det  lyser i stiller grender».

Sted: Sandefjord kunst- og kulturkirke
Dato: 13.12.2015
Tid: 18:00
Billetter: Kr 200

Valen-koret serverer også i år varme juletoner av både tradisjonell og moderne karakter - sanger som gir glede, sanger som gir fred og sanger som vil sette deg i den gode julestemningen.

Koret har med seg Tone Amundsen Stokland og Julian Saxl på fiolin, sin faste pianist Ingegerd Kemkers og sin nye dirigent, Guy Poupart, som du også vil få høre på orgel.


Kommende arrangementer

Svingende musikk av og med Kåre Conradi og Hans Mathisen.
Urfremførelse av nyskrevet kirkemusikal/oratorium bygd på historien om David og Batsheba med musikk av Kjetil Bjerkestrand og tekst av Erling Pedersen.
Gårsdagens urfremførelse av War Lord i Larvik gjentas her i Sandefjord kunst- og kulturkirke. War Lord er en nyskrevet kirkemusikal/oratorium bygd på historien om David og Batsheba med musikk av Kjetil Bjerkestrand og tekst av Erling Pedersen.
Lunsjkonsert med Magne Fremmerlid og Svein Rustad.
Sandefjord kunst- og kulturkirke har i dag et av landet største og fineste konsertklokkespill med hele 49 klokker.Se alle arrangementer >>


Link til denne siden: Legg til på LinkedIn  Legg til på Twitter  Legg til på Facebook
© Musikk i Sandefjord Kirke      Postadresse: Bjerggt. 56, 3210 Sandefjord.      Kunstnerisk leder: Svein Rustad, tlf.: 906 77 508, e-post: svein.rustad@misk.no