Hjem
BilletterNyhetsarkivPresseLenkerKontaktLogg Inn

HJEMMiSKMisk-barnaKorvirksomhetKirkefestdagerKonsertserien
- der STORE øyeblikk skapes - Sandefjord kunst- og kulturkirke
DU ER HER: MiSK.no / Konsertserien > Sandefjord Brass Symposium
 

Sandefjord Brass Symposium

Sandefjord Brass Symposium tar igjen med seg musikalske venner og holder sin tradisjonelle julekonsert med et variert og stemningsskapende program.

Sted: Sandefjord kunst- og kulturkirke
Dato: 12.12.2015
Tid: 17:00
Billetter: Voksne kr 200, barn kr 100 (skolekorpsmusikere gratis)
Forhåndssalg via Hjertnes billettservice og billettluka.no

Tradisjonen tro fyller Sandefjord Brass Symposium kunst- og kulturkirken med god stemning i  desember, og i år har de med seg Maria Merete Trøen Amundsen som sangsolist. Det vil bli masse kjente julesanger og andre godbiter, som publikum kan ta med videre inn i adventstida. Du får høre SBS' egne solister og fine, klangfulle nummer som viser hvilken bredde og dybde brassklangen kan romme. Dette blir med andre ord noe for enhver smak, og som vanlig leveres det med stemningsgaranti.

Dirigent er Jon Terje Svendsen.


Maria Merete Trøen Amundsen er sangsolist

Sandefjord Brass Symposium er et tradisjonelt brassband med en besetning på 30 messingblåsere og slagverkere. De spiller et variert repertoar som spenner fra det rytmiske til det sarte og moderne klassiske. Deres målsetting er å fremføre musikk på et høyt nivå, og visjonen er å skape gode øyeblikk og varige minner.

SBS ble startet i 1987, og har utviklet seg fra å være et prosjektkorps til å bli en velutviklet institusjon i det nasjonale brassbandmiljøet. I tillegg til konsertvirksomhet deltar de i konkurranser og har to pokaler fra seiere i NM øverst på sin troféhylle. Dette har ført til at de har representert Norge i EM. De har også mottatt Sandefjord kommunes kulturpris.

Foto av SBS: Atle Møller


Link til denne siden: Legg til på LinkedIn  Legg til på Twitter  Legg til på Facebook
© Musikk i Sandefjord Kirke      Postadresse: Bjerggt. 56, 3210 Sandefjord.      Kunstnerisk leder: Svein Rustad, tlf.: 906 77 508, e-post: svein.rustad@misk.no