Hjem
BilletterNyhetsarkivPresseLenkerKontaktLogg Inn

HJEMMiSKMisk-barnaKorvirksomhetKirkefestdagerKonsertserien
- der STORE øyeblikk skapes - Sandefjord kunst- og kulturkirke
DU ER HER: MiSK.no / Konsertserien > Musikalsk hyggestund
 

Musikalsk hyggestund

Formiddagskonsert med pianisten Vebjørn Anvik

Sted: Sandefjord kunst- og kulturkirke
Dato: 07.10.2015
Tid: 12:00
Billetter: Kollekt

«Musikk i Sandefjord Kirke» (MiSK) ønsker velkommen til en ny sesong av gratis formiddagskonserter. Dette er meget populære konserter av 45 minutters varighet første onsdag i hver måned.  Konsertene kjennetegnes av stor musikalsk bredde og meget dyktige musikere.

Ved denne konserten får publikum høre Vebjørn Anvik på klaver.

Arr.: MiSK i samarbeid med «Den Kulturelle Vandringsstaven».


Vebjørn Anvik (1962) er utdannet ved Norges musikkhøgskole i Oslo og Liszt -Akademiet i Budapest. Han har studert klaver med Eline Nygaard og Einar Steen-Nøkleberg, og i mesterklasser med bl. a. Hans Leygraf og Elisabeth Leonskaja.
 
Vebjørn Anvik debuterte som solopianist i Oslo i 1981 og har mottatt flere nasjonale priser, bl. a. Levin-prisen (1993).
 
Han har vært solist med en rekke av de fremste norske symfoniorkestre. Han har samarbeidet med ledende norske og utenlandske musikere, konsertert ved et stort antall norske og europeiske musikkfestivaler og gjort flere CD-innspillinger (Chandos og Simax Classics).
 
I tillegg til sin frilansvirksomhet underviser han ved Norges musikkhøgskole.
 
Vebjørn Anvik er pianist i Grieg Trio (etablert 1987), og har med dette ensemblet turnert i Europa, USA og Asia, vunnet en rekke nasjonale og internasjonale priser samt gjort diverse CD-innspillinger (Simax Classics og Virgin Classics). Grieg Trio var kunstneriske ledere for Stavanger Internasjonale Kammermusikkfestival i perioden 2004-2009.Link til denne siden: Legg til på LinkedIn  Legg til på Twitter  Legg til på Facebook
© Musikk i Sandefjord Kirke      Postadresse: Bjerggt. 56, 3210 Sandefjord.      Kunstnerisk leder: Svein Rustad, tlf.: 906 77 508, e-post: svein.rustad@misk.no