Hjem
BilletterNyhetsarkivPresseLenkerKontaktLogg Inn

HJEMMiSKMisk-barnaKorvirksomhetKirkefestdagerKonsertserien
- der STORE øyeblikk skapes - Sandefjord kunst- og kulturkirke
DU ER HER: MiSK.no / Konsertserien > Minnegudstjeneste på allehelgensdag (MiSKs kirkefestdager)
 

Minnegudstjeneste på allehelgensdag (MiSKs kirkefestdager)

I dag skal du være med meg i Paradis (Lukas)

Sted: Sandefjord kunst- og kulturkirke
Dato: 01.11.2015
Tid: 18:00
Billetter: Kollekt

  • Hege Kåsin Rusten, sopran
  • Diakon Guri Ree Bjørkås
  • Svein Rustad, orgel
  • Liturg Therese Bustadmo


Hege Kåsin Rusten fra Sandefjord er utdannet klassisk sanger fra Rogaland Musikkonservatorium. Hege er kjent fra kirkekonserter og musikaloppsetninger og fra egne konserter i Vestfold og Telemark. Hun har bak seg engasjementer fra blant annet Dansekunst i Grenland, Teater Ibsen, Den kulturelle skolesekken og TelemarkKonsertar.

Hege er flittig brukt som solist med kor og korps. Av lokale kan nevnes blant andre Sandefjord Blandede Kor, Valen-koret, Sandefjord kammerkor, Bugården menighetskor, Sandefjords Sangforening og ved flere nyttårskonserter med Sandefjord musikkorps.

I tillegg til sangervirksomheten, som også innbefatter sangsolist i for eksempel brylluper og begravelser, underviser hun til daglig som sanglærer.

Kommende arrangementer

Svingende musikk av og med Kåre Conradi og Hans Mathisen.
Urfremførelse av nyskrevet kirkemusikal/oratorium bygd på historien om David og Batsheba med musikk av Kjetil Bjerkestrand og tekst av Erling Pedersen.
Gårsdagens urfremførelse av War Lord i Larvik gjentas her i Sandefjord kunst- og kulturkirke. War Lord er en nyskrevet kirkemusikal/oratorium bygd på historien om David og Batsheba med musikk av Kjetil Bjerkestrand og tekst av Erling Pedersen.
Lunsjkonsert med Magne Fremmerlid og Svein Rustad.
Sandefjord kunst- og kulturkirke har i dag et av landet største og fineste konsertklokkespill med hele 49 klokker.Se alle arrangementer >>


Link til denne siden: Legg til på LinkedIn  Legg til på Twitter  Legg til på Facebook
© Musikk i Sandefjord Kirke      Postadresse: Bjerggt. 56, 3210 Sandefjord.      Kunstnerisk leder: Svein Rustad, tlf.: 906 77 508, e-post: svein.rustad@misk.no