Hjem
BilletterNyhetsarkivPresseLenkerKontaktLogg Inn

HJEMMiSKMisk-barnaKorvirksomhetKirkefestdagerKonsertserien
- der STORE øyeblikk skapes - Sandefjord kunst- og kulturkirke
DU ER HER: MiSK.no / Konsertserien > Marinemusikkens julekonsert
 

Marinemusikkens julekonsert

Stemningsfull og vakker musikk med Kongelige Norske Marines Musikkorps sammen med den svenske sangeren Margareta Bengtson. 

Sted: Sandefjord kunst- og kulturkirke
Dato: 02.12.2015
Tid: 19:00
Billetter: Voksne kr 250, honnør/student kr 200, barn (12-18 år) kr 100. Forhåndssalg via Hjertnes billettservice og Turistkontoret.
Tlf. 33416760 / 33416700 og www.billettluka.no.

Marinemusikken viderefører suksessen med sine tradisjonsrike julekonserter, og i år kan publikum glede seg til å høre korpset fremføre stemningsfull og vakker musikk sammen med den svenske sangeren Margareta Bengtson (tidl. Jalkéus).

Margareta Bengtson var med å starte den overmåte populære svenske, og internasjonalt anerkjente, a cappella-gruppen The Real Group for over 20 år siden. De har opptrådt alene og sammen med en rekke kjente artister over hele verden, blant annet under åpningen av fotball-VM i Sør-Korea i 2002. Jazzen har alltid stått Margaretas hjerte nærmest, og det var derfor naturlig at hun på sin solodebut bega seg inn i dette musikalske landskapet. Bengtson kom med platen «I'm Old Fashioned» i 2006, og hun elsker storslagen underholdningsjazz slik de lagde den på 50- og 60-tallet. Hun ga ut hele 14 plater med The Real Group før hun i 2007 forlot gruppen for å satse helt og fullt på en solokarriere. Dette er første gang Bengtson er solist med Marinemusikken, og korpset gleder seg stort til å ha henne med under årets julekonsert.
Fotograf: Ewa-Marie Rundquist

Korpset vil under konserten også alene fremføre flott og stemningsfull musikk som vil få frem den gode julestemningen hos publikum.

Andreas Hanson er dirigent for årets julekonserter. Han tiltrådte stillingen som fagdirektør for Forsvarets stabsmusikkorps 1. april 2014. Hanson studerte trompet og direksjon ved Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. Han har også studert direksjon i Storbritannia under Sir Andrew Davis, med praksis ved The Royal Opera, Covent  Garden. Hanson har dirigert de fleste av Sveriges store orkestre og har også hatt dirigentoppdrag i Danmark, Russland, England og Polen.

  

Kommende arrangementer

Den tradisjonsrike konserten Julenatt legger også i år ut på en omfattende turné i førjulstiden, og i år er det Jørn Hoel, Lisa Stokke, Emil Solli-Tangen og Lise Mæland som sammen med sine eminente musikere Frøydis Grorud og Trond Lien, skal skape varm julestemning i kirker over store deler av landet i førjulstiden.
Velkommen til en familiekonsert med Sandefjord kulturskole.
«Her står gledesgysene i kø og gir garantert julestemning.» (Aftenposten om Julero)
La julefreden senke seg og nyt julens vakreste sanger med prisvinnende Sandefjord Vokalensemble.
Kom i julestemning med vakker korsang av Sandefjord kammerkor.Se alle arrangementer >>


Link til denne siden: Legg til på LinkedIn  Legg til på Twitter  Legg til på Facebook
© Musikk i Sandefjord Kirke      Postadresse: Bjerggt. 56, 3210 Sandefjord.      Kunstnerisk leder: Svein Rustad, tlf.: 906 77 508, e-post: svein.rustad@misk.no