Hjem
BilletterNyhetsarkivPresseLenkerKontaktLogg Inn

HJEMMiSKMisk-barnaKorvirksomhetKirkefestdagerKonsertserien
- der STORE øyeblikk skapes - Sandefjord kunst- og kulturkirke
DU ER HER: MiSK.no / Konsertserien > Klokkespilltoner fra kirketårnet (MiSK-helg)
 

Klokkespilltoner fra kirketårnet (MiSK-helg)

Klangfull markering av månedens «MiSK-helg» 

Sted: Sandefjord kunst- og kulturkirke
Dato: 25.09.2015
Tid: 15:00
Billetter: Gratis

Som en del av «MiSK-helgene» siste helg i måneden (ut fra søndagen), inviterer MiSK til små klokkespillkonserter av ca. 15-20 minutters varighet. Sandefjord kunst- og kulturkirke har landets nest eldste klokkespill. I dag består klokkespillet av i alt 25 klokker, der den største veier godt over ett tonn. I 2015 vil klokkespillet bli restaurert og utvidet til hele 49 klokker.

MiSK-helgen i september har fokus på kirkens rikholdige salmeskatt. Ved denne konserten spiller kulturkirkekantor Svein Rustad noen av de fineste koralmelodiene vi har i vår musikalske arv sammen med noen høstmelodier.

Under konserten vil kirken vil være åpen, og etterpå er det mulig å få en omvisning i klokketårnet.

Arrangør: MiSK


Kommende arrangementer

Svingende musikk av og med Kåre Conradi og Hans Mathisen.
Urfremførelse av nyskrevet kirkemusikal/oratorium bygd på historien om David og Batsheba med musikk av Kjetil Bjerkestrand og tekst av Erling Pedersen.
Gårsdagens urfremførelse av War Lord i Larvik gjentas her i Sandefjord kunst- og kulturkirke. War Lord er en nyskrevet kirkemusikal/oratorium bygd på historien om David og Batsheba med musikk av Kjetil Bjerkestrand og tekst av Erling Pedersen.
Lunsjkonsert med Magne Fremmerlid og Svein Rustad.
Sandefjord kunst- og kulturkirke har i dag et av landet største og fineste konsertklokkespill med hele 49 klokker.Se alle arrangementer >>


Link til denne siden: Legg til på LinkedIn  Legg til på Twitter  Legg til på Facebook
© Musikk i Sandefjord Kirke      Postadresse: Bjerggt. 56, 3210 Sandefjord.      Kunstnerisk leder: Svein Rustad, tlf.: 906 77 508, e-post: svein.rustad@misk.no