Hjem
BilletterNyhetsarkivPresseLenkerKontaktLogg Inn

HJEMMiSKMisk-barnaKorvirksomhetKirkefestdagerKonsertserien
– der STORE ØYEBLIKK skapes – Sandefjord kunst- og kulturkirke
DU ER HER: MiSK.no / Konsertserien > Veldedighetskonsert (MiSK-helg)
 

Veldedighetskonsert (MiSK-helg)

Med Kristina Gidefeldt band og Bel Canto Vestfold i regi av Sandefjord-Øst Rotaryklubb og MiSK. I år går overskuddet til IOGTs arbeid på Sosialmedinsk Senter med prosjektet «Sammen om nøden».

Sted: Sandefjord kunst- og kulturkirke
Dato: 26.01.2014
Tid: 19:00
Billetter: kr 200, selges via billettluka.no, klubbmøtene (Rotary), Hjertnes, Alliance Platebar og ved inngangen

Sandefjord-Øst Rotaryklubb
arrangerer i år sin 5. veldedighetskonserten sammen med MiSK (Musikk i Sandefjord Kirke). Denne gang har vi gleden av å by på vakker, melodiøs musikk med "Kristina Gidefeldt band" og Bel Canto Vestfold. På hver konsert stiller musikere opp gratis slik at overskuddet blir størst mulig. I år går overskuddet til IOGTs arbeid på Sosialmedinsk Senter med prosjektet «Sammen om nøden».

Den første konserten med Sandefjord Storband og solistene Hilde Dahl og Nils Mathisen i 2010, ga umiddelbar god respons og en god tradisjon ble startet. Overskuddet den gang gikk til prosjektet «Rusfritt nettverk», et prosjekt for rusavhengige kvinner i regi av Sosialmedisinsk Senter.  I konserten i 2011 stilte Røshnes Jazzband opp sammen med Sandefjord Vokalensemble. LEVE Vestfold fikk et stort beløp til støtte og oppfølging til etterlatte etter selvmord. Neste konsert i 2012 var med musikerne Odd Aspaas Kvintett, Svein Rustad, orgel og Svein Erik Andersen, trompet, og mottaker var denne gang Janitsjarringen som brukte pengene til et helgekurs for unge musikanter. Den 4. konserten i fjor gikk til Røde Kors i Sandefjord og foreningens omsorgsarbeid.

Kristina (Kicki) Olsen Gidefeldt
heter vår svenske sanger, som har gjort sandefjording av seg. Hun spiller på flere strenger med sitt jazzband og som dirigent for Bel Canto. I jazzbandet finner vi Bjørn Olaf Olsen – piano, Svein Børge Haugberg – tenorsaksofon, Asbjørn Olsen – bass og Jon Rosslund – trommer. De spiller melodisk jazz med store vokalinnslag. Kicki har solid sang og musikkpedagogisk bakgrunn, og i 2013 påbegynte hun et masterstudium i rytmisk korledelse ved Musikkonservatoriet i Aalborg. Forventet eksamen er våren 2015.

Bel Canto Vestfold
stiller med over 20 flotte sangdamer fra hele fylket og Kristina Olsen Gidefeldt som dirigent. Koret har et stort og variert repertoar og synger gjerne både klassiske verk, folketoner, evergreens, jazz, negro spirituals og moderne komposisjoner. De holder et høyt musikalsk nivå og har flere gode plasseringer fra utenlandske korkonkurranser.

IOGT i Sandefjord
har lang tradisjon og arbeider frivillig på mange felt. I sin søknad legger IOGT vekt på prosjektet «Sammen om nøden». Prosjektet kanaliseres gjennom Sosialmedisinsk Senter i Sandefjord, som gjennom råd, veiledning og hjelpetiltak bistår enkeltpersoner med å komme bort fra misbruk av alkohol og andre rusmidler. Senteret er et lavterskel helsetilbud, og inkluderer bl.a. «Optimisten» aktivitets- og dagsenter. Frivillige fra IOGT gjør her en strålende jobb med matserveringen og samtaler generelt.


Bel Canto Vestfold m/dirigent Kristina Olsen Gidefeldt


Kommende arrangementer

Klaverstudenter boltrer seg på kunst- og kulturkirkens Steinway! 
Økonomisk arrangør: MiSK
Opera – operette – romanser – musikal
Økonomisk arrangør: MiSK
Musikk i Sandefjord Kirke og Sandefjord menighet inviterer til årets første kunst- og musikkgudstjeneste.
Veldedighetskonsert i regi av Sandefjord-Øst Rotaryklubb og MiSK til inntekt for Sammen-senteret.
Åpning av festivalen Fjord Classics 2021
Økonomisk arrangør: EksternSe alle arrangementer >>


Link til denne siden: Legg til på LinkedIn  Legg til på Twitter  Legg til på Facebook
© Musikk i Sandefjord Kirke      Postadresse: Bjerggt. 56, 3210 Sandefjord.      Kunstnerisk leder: Svein Rustad, tlf.: 906 77 508, e-post: svein.rustad@misk.no