Hjem
BilletterNyhetsarkivPresseLenkerKontaktLogg Inn

HJEMMiSKMisk-barnaKorvirksomhetKirkefestdagerKonsertserien
- der STORE øyeblikk skapes - Sandefjord kunst- og kulturkirke
DU ER HER: MiSK.no / Konsertserien > Solnedgangens gylne årer (MiSK-helg 4)
 

Solnedgangens gylne årer (MiSK-helg 4)

Vakker klassisk musikk på Kamfjordhjemmet.

Sted: Kamfjordhjemmet, Sandefjord
Dato: 25.04.2014
Tid: 11:00
Billetter: Gratis

I slutten av hver måned besøker utøvere fra MiSK byens eldresentre med et vakkert program. Denne fredagen er det Kamfjordhjemmet som får besøk og medvirkende er deltakere fra UKLA – Ung klassisk festival og kulturkirkekantor Svein Rustad.

Arrangementet, som denne gang er åpent for alle, er en del av Musikk i Sandefjord Kirkes nysatsing MiSK-helger, kulturhelger som arrangeres i sammenheng med siste søndag i hver måned.

Kommende arrangementer

Svingende musikk av og med Kåre Conradi og Hans Mathisen.
Urfremførelse av nyskrevet kirkemusikal/oratorium bygd på historien om David og Batsheba med musikk av Kjetil Bjerkestrand og tekst av Erling Pedersen.
Gårsdagens urfremførelse av War Lord i Larvik gjentas her i Sandefjord kunst- og kulturkirke. War Lord er en nyskrevet kirkemusikal/oratorium bygd på historien om David og Batsheba med musikk av Kjetil Bjerkestrand og tekst av Erling Pedersen.
Lunsjkonsert med Magne Fremmerlid og Svein Rustad.
Sandefjord kunst- og kulturkirke har i dag et av landet største og fineste konsertklokkespill med hele 49 klokker.Se alle arrangementer >>


Link til denne siden: Legg til på LinkedIn  Legg til på Twitter  Legg til på Facebook
© Musikk i Sandefjord Kirke      Postadresse: Bjerggt. 56, 3210 Sandefjord.      Kunstnerisk leder: Svein Rustad, tlf.: 906 77 508, e-post: svein.rustad@misk.no