Hjem
BilletterNyhetsarkivPresseLenkerKontaktLogg Inn

HJEMMiSKMisk-barnaKorvirksomhetKirkefestdagerKonsertserien
- der STORE øyeblikk skapes - Sandefjord kunst- og kulturkirke
DU ER HER: MiSK.no / Konsertserien > Jazzkonsert med Pepe Rivero
 

Jazzkonsert med Pepe Rivero

Fjordjazz' avslutningskonsert med kubansk mesterpianist som for  første gang alene fremfører egne komposisjoner fra sin CD «Los Boleros de Chopin». Program >>

Sted: Sandefjord kunst- og kulturkirke
Dato: 04.05.2014
Tid: 20:00
Billetter: Kr 250. Det selges også 2- el. 3-dagers festivalpass. Forhåndssalg via Hjertnes billettservice og Turistkontoret.
Tlf. 33416760 / 33416700 el. www.billettluka.no

Pepe Rivero regnes som en av de fremste nye cubanske musikerne i dag. I forbindelse med Fjordjazz-festivalen i Sandefjord, som foregår i helgen 2.–4. mai 2014, får han sitt aller første norgesbesøk.

Rivero er et fyrverkeri av en pianist. Han er utdannet musiker fra universitetet i Havana og var i mange år fast pianist for Celia Cruz (jazzsangerlegende og «salsadronning») og den berømte saksofonisten Paquito D'Rivera. Nå er Pepe Rivero bosatt i Madrid og spiller ofte på byens jazz- og flamencoklubber. Han har flere Grammy-nominasjoner bak seg.

Her ved avslutningskonserten i Sandefjord kunst- og kulturkirke ser vi fram til å oppleve hans traktering av kirkens flotte Steinway-flygel, når han for første gang alene skal fremføre egne komposisjoner fra sin CD «Los Boleros de Chopin».

Få også med deg Riveros opptreden under fredagens åpningskonsert på Rica Park Hotel.

Kirkekonserten arrangeres i samarbeid med
Fjordjazz-(1).jpg   Fjordjazz' flyer >>
Link til denne siden: Legg til på LinkedIn  Legg til på Twitter  Legg til på Facebook
© Musikk i Sandefjord Kirke      Postadresse: Bjerggt. 56, 3210 Sandefjord.      Kunstnerisk leder: Svein Rustad, tlf.: 906 77 508, e-post: svein.rustad@misk.no