Hjem
BilletterNyhetsarkivPresseLenkerKontaktLogg Inn

HJEMMiSKMisk-barnaKorvirksomhetKirkefestdagerKonsertserien
- der STORE øyeblikk skapes - Sandefjord kunst- og kulturkirke
DU ER HER: MiSK.no / Konsertserien > Operacafé i Hjertnesfoajeen (MiSK-helg)
 

Operacafé i Hjertnesfoajeen (MiSK-helg)

Opera – operette - romanser – musikal

Sted: Foajescenen i Hjertnes kulturhus, Sandefjord
Dato: 29.11.2014
Tid: 13:00
Billetter: kr 75,-. Forhåndssalg via Hjertnes billettservice og Turistkontoret.
Tlf. 33416760 / 33416700 el. www.billettluka.no.

MiSKs operacaféer på foajéscenen i Hjertnes kulturhus er blitt en stor suksess med oppslutning fra et begeistret publikum. De inngår i satsingen på MiSK-helger og finner sted lørdag før siste søndag i hver måned.

Ved denne operacaféen har vi gleden av å presentere:

Nina Sætherhaug, mezzosopran (bildet over),
Vigdis Unsgård, sopran,
Svein Rustad, klaver. Nina Sætherhaug (f.1981), mezzosopran fra Trondheim. Nina har en Bachelor fra NMH (2006-2006) hvor hun studerte med prof. Barbro Marklund og prof. Håkan Hagegård. Våren 2008 debuterte Nina på Drottningholms Slottsteater i Stockholm som Lisetta i Haydns opera Il mondo della Luna (Livet på Månen). Vinteren 2009 ble hun uteksaminert fra Operahøgskolen i Stockholm med uroppføring av S¬- D. Sandströms opera Nätverket. Nina avsluttet nylig sine masterstudier ved NMH, hvor hun hadde sin masterkonsert/eksamen i desember 2013.

Nina er mye brukt som solist i både opera og kirkemusikk og har en omfattende konsertvirksomhet også som liedsanger. Hun har sunget roller som Cherubino/ Dorabella i Mozartig for Opera Sør, 3. Dame i Steinvikholm Musikkteaters Tryllefløyten, Mercedes i Carmen i Hjertnes Kulturhus, Sandefjord og Tippoldemor Bjørk i Knerten og Lillebror ved DNO & B. Nina har også sunget i «Musikalsk hyggestund» i Sandefjord kirke, senest i mars i 2014.Vigdis Bergitte Unsgård er en 26 år gammel lyrisk sopran fra Trondheim. Hun begynte i Opera Trøndelags barnekor da hun var 10 år gammel. Våren 2013 avsluttet hun sin Bachelorgrad i Opera ved Norges musikkhøgskole og ved Operahøgskolen i Oslo (KHIO).  I mai 2015 vil hun også ha en mastergrad i Opera fra Kunsthøgskolen i Oslo. 

Vigdis gjorde sin første store rolle i 2012 som «Lucie» i Opera Trøndelags produksjon av «Olav Engelbrektsson» av Sommerro. Hun har også sunget roller som «1. Dame» i «Tryllefløyten» for Opera Trøndelag, «Gianett» i «Elskovsdrikken» på Oscarsborg Opera, «Frau Fluth» i «Die Lustigen Weiber» av O. Nicolai, «Adin» i «L'Elisir D'amore» av V. Bellini og «Marie» i «Die Verkaufte Braut» av Smetana på Operahøgskolen.

I oktober 2013 hadde hun sin debut på Den Norske Opera & Ballett som Op. S på urframføringen av «Ad Undas – Solaris Korrigert» av Øyvind Mæland. I januar/februar 2015 kan hun ses som «Susanna» i Operaen i Kristiansunds produksjon av «Figaros bryllup».. 

Kommende arrangementer

«Her står gledesgysene i kø og gir garantert julestemning.» (Aftenposten om Julero)
La julefreden senke seg og nyt julens vakreste sanger med prisvinnende Sandefjord Vokalensemble.
Kom i julestemning med vakker korsang av Sandefjord kammerkor.
«Den ultimate julekonserten» har vært omkvedet rundt Ole Edvard Antonsens «Desemberstemninger» de siste årene.
Musikklinja ved SVGS inviterer også i år til en konsert i kirken rett før jul på dagtid.Se alle arrangementer >>


Link til denne siden: Legg til på LinkedIn  Legg til på Twitter  Legg til på Facebook
© Musikk i Sandefjord Kirke      Postadresse: Bjerggt. 56, 3210 Sandefjord.      Kunstnerisk leder: Svein Rustad, tlf.: 906 77 508, e-post: svein.rustad@misk.no