Hjem
BilletterNyhetsarkivPresseLenkerKontaktLogg Inn

HJEMMiSKMisk-barnaKorvirksomhetKirkefestdagerKonsertserien
- der STORE øyeblikk skapes - Sandefjord kunst- og kulturkirke
DU ER HER: MiSK.no / Konsertserien > Musikalsk hyggestund
 

Musikalsk hyggestund

Med Eirik P. Krokfjord, sang, og Svein Rustad, akkompagnement

Sted: Sandefjord kunst- og kulturkirke
Dato: 03.09.2014
Tid: 12:00
Billetter: Gratis adgang/kollekt

Musikk i Sandefjord Kirke (MiSK) ønsker velkommen til en ny sesong av gratis formiddagskonserter. Dette er meget populære konserter av 45 minutters varighet første onsdag i hver måned.  Konsertene kjennetegnes av stor musikalsk bredde og meget dyktige musikere. Ved denne konserten får publikum møte barytonen Eirik P Krokfjord, akkompagnert av Svein Rustad, som fremfører et vakkert og innholdsrikt program.

Eirik P. Krokfjord hadde sin eksamenskonsert ved Norges musikkhøgskole i mai 2014, etter masterstudier hos prof. Svein Bjørkøy. Han har vært solist med bl.a. Barokkanerne, Romerike Symfoniorkester og Ensemble Aksiom. Eirik P. Krokfjord er en erfaren ensemblesanger, og synger for tiden med Det Norske Solistkor, hvor han også har figurert som solist.

Konserten arrangeres i samarbeid med «Den Kulturelle Vandringsstaven».

Kommende arrangementer

Svingende musikk av og med Kåre Conradi og Hans Mathisen.
Urfremførelse av nyskrevet kirkemusikal/oratorium bygd på historien om David og Batsheba med musikk av Kjetil Bjerkestrand og tekst av Erling Pedersen.
Gårsdagens urfremførelse av War Lord i Larvik gjentas her i Sandefjord kunst- og kulturkirke. War Lord er en nyskrevet kirkemusikal/oratorium bygd på historien om David og Batsheba med musikk av Kjetil Bjerkestrand og tekst av Erling Pedersen.
Lunsjkonsert med Magne Fremmerlid og Svein Rustad.
Sandefjord kunst- og kulturkirke har i dag et av landet største og fineste konsertklokkespill med hele 49 klokker.Se alle arrangementer >>


Link til denne siden: Legg til på LinkedIn  Legg til på Twitter  Legg til på Facebook
© Musikk i Sandefjord Kirke      Postadresse: Bjerggt. 56, 3210 Sandefjord.      Kunstnerisk leder: Svein Rustad, tlf.: 906 77 508, e-post: svein.rustad@misk.no