Hjem
BilletterNyhetsarkivPresseLenkerKontaktLogg Inn

HJEMMiSKMisk-barnaKorvirksomhetKirkefestdagerKonsertserien
- der STORE øyeblikk skapes - Sandefjord kunst- og kulturkirke
DU ER HER: MiSK.no / Konsertserien > Førjulskonsert med Valen-koret
 

Førjulskonsert med Valen-koret

Tradisjonen tro innbyr Valen-koret  til en god og stemningsfull førjulskonsert! 

Sted: Sandefjord kunst- og kulturkirke
Dato: 05.12.2014
Tid: 19:00
Billetter: kr 200. Studenter kr 150.

Valen-koret holder fast ved sine tradisjoner og arrangerer også i år konserter ved inngangen til julen. Koret har i en årrekke gitt konserter i ulike kirker i Vestfold, og forbindes av mange med et kor som har gode og lange tradisjoner i å gi fine konsertopplevelser.

Koret har ambisjoner om å videreføre tradisjonell julemusikk med ulik karakter. Årets julekonsert spenner fra barokkmusikk til julemusikk i ulike musikktradisjoner og arrangementer.

Korets faste dirigent, Bård Bonsaksen, har laget arrangementer til store deler av repertoaret, hvilket bidrar til at konserten får et gjennomkomponert og helhetlig preg.

Medvirkende:
Valen-koret
Sandefjord strykekvartett
Ingegerd Kemkers, klaver
Bård Bonsaksen, dirigentKommende arrangementer

MiSKs kirkefestdager 2019 åpner med musikkhistoriens kanskje mest elskede kirkemusikalske verk, Händels oratorium «Messias».
Fellesgudstjeneste for menighetene i Sandefjord prosti. Etter gudstjenesten er det festivalsamtale.
«Anástasis» er en storslagen konsertopplevelse med et bredt opplevelsesregister av musikk, tekster og bilder framført av et stjernegalleri av utøvere.
Vi inviterer til filmkveld med visning av den rørende japanske filmen «Under kirsebærtrærne». Lengsel er en underliggende bærende tanke i denne vakre filmen om fellesskap med vår neste og ærefrykt for selve livet! Få kunstarter kan som film treffe våre følelser og drømmer om at «dører skal opna seg».
Historisk innvielseskonsert for kirkens nye, praktfulle to-manuals cembaloSe alle arrangementer >>


Link til denne siden: Legg til på LinkedIn  Legg til på Twitter  Legg til på Facebook
© Musikk i Sandefjord Kirke      Postadresse: Bjerggt. 56, 3210 Sandefjord.      Kunstnerisk leder: Svein Rustad, tlf.: 906 77 508, e-post: svein.rustad@misk.no