Hjem
BilletterNyhetsarkivPresseLenkerKontaktLogg Inn

HJEMMiSKMisk-barnaKorvirksomhetKirkefestdagerKonsertserien
- der STORE øyeblikk skapes - Sandefjord kunst- og kulturkirke
DU ER HER: MiSK.no / Konsertserien > Cantatibus organis (MiSKs kirkefestdager)
 

Cantatibus organis (MiSKs kirkefestdager)

MiSK har gleden av å presentere vokalensemblet Vox Nidrosiensis, som synger fra sitt repertoar av tidligmusikk.

Sted: Arnebergsalen, Midtåsen
Dato: 06.11.2014
Tid: 12:00
Billetter: kr 100. Forhåndssalg via Hjertnes billettservice og Turistkontoret.
Tlf. 33416760 / 33416700 el. www.billettluka.no.

I høst er vokalensemblet Vox Nidrosiensis fra Trondheim ute på turné med et spennende program av verdslig og kirkelig vokalpolyfoni fra overgangen fra renessanse til barokk. De er et relativt nyetablert vokalensemble tilknyttet orkesteret Trondheim Barokk og består av sangere som gjennom tre år har sunget sammen med orkesteret i repertoar av Schütz, Buxtehude, Geist, Monterverdi o.a. Før de nylig ble skilt ut som eget vokalensemble arbeidet de først og fremst i prosjekter med Trondheim barokk under ledelse av den legendariske barokkfiolinisten Sigiswald Kuijken.

I dette turneprosjektet opptrer ensemblet med en besetning på fem til seks sangere og lutt. Prosjektet ledes av den belgiske kontratenoren og ensemblelederen Marnix De Cat som har spesialisert seg på denne type repertoar.

Vox Nidrosiensis er et prosjektbasert vokalensemble som tar utgangspunkt i en fast pool av sangere. De mest sentrale sangerne i Vox Nidrosiensis så langt har vært: Håvard Stensvold (baryton), Øystein Stensheim (tenor), Tim Lawrence (tenor), Ingeborg Dalheim (sopran), Hilde Gjermundsen (sopran), Camille Poul (sopran) og Ebba Rydh (alt).

Arrangeres i samarbeid med Sandefjord videregående skole.

Program >>


Link til denne siden: Legg til på LinkedIn  Legg til på Twitter  Legg til på Facebook
© Musikk i Sandefjord Kirke      Postadresse: Bjerggt. 56, 3210 Sandefjord.      Kunstnerisk leder: Svein Rustad, tlf.: 906 77 508, e-post: svein.rustad@misk.no