Hjem
BilletterNyhetsarkivPresseLenkerKontaktLogg Inn

HJEMMiSKMisk-barnaKorvirksomhetKirkefestdagerKonsertserien
- der STORE øyeblikk skapes - Sandefjord kunst- og kulturkirke
DU ER HER: MiSK.no / Konsertserien > Solnedgangens gylne årer (MiSKs kirkefestdager/MiSK-helg)
 

Solnedgangens gylne årer (MiSKs kirkefestdager/MiSK-helg)

Vakre tekster og klassisk musikk på Lunden senter

Sted: Lunden senter, Sandefjord
Dato: 25.10.2013
Tid: 11:00
Billetter: -

Siste fredag i måneden vil Marte Strømmen Fredheim Aurlien og kulturkirkekantor Svein Rustad besøke byens eldresentre med et vakkert program av tekster og klassisk musikk. Denne fredagen er det Lunden senter som får besøk, og temaet er «Livets høst», det samme som for kirkefestdagene.

Arrangementet er en del av Musikk i Sandefjord kirkes nysatsing «MiSK-helger», kulturhelger som arrangeres siste helg i hver måned. Disse helgene inneholder også klokkespilltoner fra kirketårnet fredag, operacafé i Hjertnesfoajeen lørdag formiddag, og kunst- og musikkgudstjeneste og kveldskonsert i Sandefjord kunst- og kulturkirke søndag.


            Marte S F Aurlien og Svein Rustad

Kommende arrangementer

MiSKs kirkefestdager 2019 åpner med musikkhistoriens kanskje mest elskede kirkemusikalske verk, Händels oratorium «Messias».
Fellesgudstjeneste for menighetene i Sandefjord prosti. Etter gudstjenesten er det festivalsamtale.
«Anástasis» er en storslagen konsertopplevelse med et bredt opplevelsesregister av musikk, tekster og bilder framført av et stjernegalleri av utøvere.
Vi inviterer til filmkveld med visning av den rørende japanske filmen «Under kirsebærtrærne». Lengsel er en underliggende bærende tanke i denne vakre filmen om fellesskap med vår neste og ærefrykt for selve livet! Få kunstarter kan som film treffe våre følelser og drømmer om at «dører skal opna seg».
Historisk innvielseskonsert for kirkens nye, praktfulle to-manuals cembaloSe alle arrangementer >>


Link til denne siden: Legg til på LinkedIn  Legg til på Twitter  Legg til på Facebook
© Musikk i Sandefjord Kirke      Postadresse: Bjerggt. 56, 3210 Sandefjord.      Kunstnerisk leder: Svein Rustad, tlf.: 906 77 508, e-post: svein.rustad@misk.no