Hjem
BilletterNyhetsarkivPresseLenkerKontaktLogg Inn

HJEMMiSKMisk-barnaKorvirksomhetKirkefestdagerKonsertserien
- der STORE øyeblikk skapes - Sandefjord kunst- og kulturkirke
DU ER HER: MiSK.no / Konsertserien > Solnedgangens gylne årer (MiSKs kirkefestdager/MiSK-helg)
 

Solnedgangens gylne årer (MiSKs kirkefestdager/MiSK-helg)

Vakre tekster og klassisk musikk på Lunden senter

Sted: Lunden senter, Sandefjord
Dato: 25.10.2013
Tid: 11:00
Billetter: -

Siste fredag i måneden vil Marte Strømmen Fredheim Aurlien og kulturkirkekantor Svein Rustad besøke byens eldresentre med et vakkert program av tekster og klassisk musikk. Denne fredagen er det Lunden senter som får besøk, og temaet er «Livets høst», det samme som for kirkefestdagene.

Arrangementet er en del av Musikk i Sandefjord kirkes nysatsing «MiSK-helger», kulturhelger som arrangeres siste helg i hver måned. Disse helgene inneholder også klokkespilltoner fra kirketårnet fredag, operacafé i Hjertnesfoajeen lørdag formiddag, og kunst- og musikkgudstjeneste og kveldskonsert i Sandefjord kunst- og kulturkirke søndag.


            Marte S F Aurlien og Svein Rustad

Kommende arrangementer

Svingende musikk av og med Kåre Conradi og Hans Mathisen.
Urfremførelse av nyskrevet kirkemusikal/oratorium bygd på historien om David og Batsheba med musikk av Kjetil Bjerkestrand og tekst av Erling Pedersen.
Gårsdagens urfremførelse av War Lord i Larvik gjentas her i Sandefjord kunst- og kulturkirke. War Lord er en nyskrevet kirkemusikal/oratorium bygd på historien om David og Batsheba med musikk av Kjetil Bjerkestrand og tekst av Erling Pedersen.
Lunsjkonsert med Magne Fremmerlid og Svein Rustad.
Sandefjord kunst- og kulturkirke har i dag et av landet største og fineste konsertklokkespill med hele 49 klokker.Se alle arrangementer >>


Link til denne siden: Legg til på LinkedIn  Legg til på Twitter  Legg til på Facebook
© Musikk i Sandefjord Kirke      Postadresse: Bjerggt. 56, 3210 Sandefjord.      Kunstnerisk leder: Svein Rustad, tlf.: 906 77 508, e-post: svein.rustad@misk.no