Hjem
BilletterNyhetsarkivPresseLenkerKontaktLogg Inn

HJEMMiSKMisk-barnaKorvirksomhetKirkefestdagerKonsertserien
- der STORE øyeblikk skapes - Sandefjord kunst- og kulturkirke
DU ER HER: MiSK.no / Konsertserien > Julestjernen
 

Julestjernen

Julekonsert med Ingunn Grude, Camilla Trøen Skeie og musikere

Sted: Sandefjord kunst- og kulturkirke
Dato: 06.12.2013
Tid: 19:00
Billetter: kr 200 ved inng.

Ingunn Grude (bildet t.h.) og Camilla Trøen Skeie inviterer til en stemningsfull kveld i Sandefjord kunst- og kulturkirke med konserten «Julestjernen».

Med seg har de musikerne Svein Rustad - orgel, Stian Tveit - tangenter, Elin Hoffart - cello, Torkil Myhre - gitar, Jan Ekornrud - bass og Trym Gjermundbo - trommer, og sammen vil de gi publikum julestemning gjennom både tradisjonell og nyere julemusikk.

Konserten arrangeres i samarbeid med MiSK.


Camilla.jpg


   Camilla Trøen Skeie

Kommende arrangementer

Svingende musikk av og med Kåre Conradi og Hans Mathisen.
Urfremførelse av nyskrevet kirkemusikal/oratorium bygd på historien om David og Batsheba med musikk av Kjetil Bjerkestrand og tekst av Erling Pedersen.
Gårsdagens urfremførelse av War Lord i Larvik gjentas her i Sandefjord kunst- og kulturkirke. War Lord er en nyskrevet kirkemusikal/oratorium bygd på historien om David og Batsheba med musikk av Kjetil Bjerkestrand og tekst av Erling Pedersen.
Lunsjkonsert med Magne Fremmerlid og Svein Rustad.
Sandefjord kunst- og kulturkirke har i dag et av landet største og fineste konsertklokkespill med hele 49 klokker.Se alle arrangementer >>


Link til denne siden: Legg til på LinkedIn  Legg til på Twitter  Legg til på Facebook
© Musikk i Sandefjord Kirke      Postadresse: Bjerggt. 56, 3210 Sandefjord.      Kunstnerisk leder: Svein Rustad, tlf.: 906 77 508, e-post: svein.rustad@misk.no