Hjem
BilletterNyhetsarkivPresseLenkerKontaktLogg Inn

HJEMMiSKMisk-barnaKorvirksomhetKirkefestdagerKonsertserien
- der STORE øyeblikk skapes - Sandefjord kunst- og kulturkirke
DU ER HER: MiSK.no / Konsertserien > Jul med Hanne Krogh og Tre Tenorer m/Bel Canto Vestfold
 

Jul med Hanne Krogh og Tre Tenorer m/Bel Canto Vestfold

Hanne Kroghs julekonsert-ide om å la landets tre fremste tenorer fritt og storslagent få boltre seg i store arier, og kombinere dette med nærhet, varme og klokskap, har utviklet seg å bli blant den norske juletradisjonens store suksesser.

Sted: Sandefjord kunst- og kulturkirke
Dato: 10.12.2013
Tid: 18:30
Billetter: kr 415,- inkl avg. via Billettservice

Nordmenn må ikke lenger til Milano, Roma, Paris, Madrid eller andre av de store operahusene for å oppleve de største stemmene. I de siste tre årene har de tre tenorene i adventstiden vært å høre i norske kirker, foran et vanlig norsk publikum, utmerket understøttet av flotte, lokale kor og Hanne Kroghs unike formidlingsevne.

Medvirkende:
Hanne Krogh
Thomas Ruud, stjernetenor
Marius Roth Christensen, stjernetenor
Jan Erik Fillan, stjernetenor
Bel Canto Vestfold
Stein Austrud, kapellmester
Tarjei Nysted, multimusiker


Thomas Ruud  er ansatt på et av verdens fremste operahus, Statsoperaen i Stuttgart, og gjør også gjesteroller verden over.
- Thomas er en internasjonal tenor av den italienske tradisjonen. Han synger store roller på de største scenene. Til jul synger han i norske kirker og kulturhus fra Narvik og Harstad i nord til Kristiansand i sør, sier en svært stolt Hanne.

Marius Roth Christensen  var gitarist i det suksessrike rockebandet Seigmen, før han dukket frem som en av landets mest spennende tenorer. Også han er en sterk musikalsanger, samtidig som han spilte en av hovedrollene i «Den glade enke» på Den norske opera mot blant andre Solveig Kringlebotn.
- Marius er unik både som Tamino i Tryllefløyten, i flotte musikalroller og i egne konserter.

Jan Erik Fillan fra Porsgrunn er utdannet ved Statens operahøgskole. Prisbelønnet tenor med hovedroller på Den Norske Opera. Jan Erik kom inn i «Hanne og Tre Tenorer» som reserve for Nils Harald Sødal på juleturneen i 2011, og imponerte så voldsomt at han var selvskreven i ensemblet i sist sommers show «Ta meg til havet». Der gjorde han umiddelbar suksess, og erstattet Nils Harald på første halvdel av juleturneen 2012. Sommeren 2013 var Jan Erik Fillan med «Hanne og Tre Tenorer» i det nye showet «Ikke gi deg jente».

- Hver for seg er disse sangerne en opplevelse. Sammen måles de best på Richters skala, sier damen som står bak rystelsene på årets juleturne, Hanne Krogh.

Foto: Joon Brandt

Kommende arrangementer

«Her står gledesgysene i kø og gir garantert julestemning.» (Aftenposten om Julero)
La julefreden senke seg og nyt julens vakreste sanger med prisvinnende Sandefjord Vokalensemble.
Kom i julestemning med vakker korsang av Sandefjord kammerkor.
«Den ultimate julekonserten» har vært omkvedet rundt Ole Edvard Antonsens «Desemberstemninger» de siste årene.
Musikklinja ved SVGS inviterer også i år til en konsert i kirken rett før jul på dagtid.Se alle arrangementer >>


Link til denne siden: Legg til på LinkedIn  Legg til på Twitter  Legg til på Facebook
© Musikk i Sandefjord Kirke      Postadresse: Bjerggt. 56, 3210 Sandefjord.      Kunstnerisk leder: Svein Rustad, tlf.: 906 77 508, e-post: svein.rustad@misk.no